Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Aralık '19

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Koro İstanbul

KORO İSTANBUL’UN SESİ KONSERİ

2019 yılının sona ererek, 2020’ye girmekte olduğumuz şu günlerde, yeni yılı karşılamak için birçok hazırlıklar yapılmakta, evler, büyük caddeler ve vitrinler süslenmekte, çeşitli konser etkinlikleri ile de insanları mutlu etmenin yolları aranmaktadır. Devlet orkestraları yanında özel ve vakıf orkestraları ile toplulukları bu coşkuya katılıyorlar her yeni yıla girişlerimizde. İşte bunlardan biri de, Ülkemizin önemli bir değeri olan vokal topluluğu olan ‘’Koro İstanbul’un Sesi’’ topluluğu.

Koro şefliğini İTÜDK öğretim üyesi Doç. Cenk Öztürk’ün yapmakta olduğu Koro İstanbul’un Sesi’nin 21 Aralık 2019 Cumartesi akşamı saat 19.30’da İstanbul Kadıköy Altıyol’daki, Ali Süavi Sokakta bulunan Surp Levon Ermeni Kilisesi’nde yapılacak olan koro konserine solist olarak soprano Günay Acar ve tenor Laçin Modiri katılacak, koroya piyanoda Gülnihal Yıldırım eşlik edecek.

Koro konserinde özellikle yeni yıla özgü şarkılara yer verilmiş. A crozza, Astro del ciel, Ave Maria, Ave verum corpus, Ay gız, Caro mio ben, Jingle bells, Yunus Emre (Dertli dolap) ve benzeri birçok sevilen koro eserleri ile solo şarkılara yer verilecek. Bu güzel konseri kaçırmak istemeyenler için adres, 21 Aralık Cumartesi akşamı 19.30’da Kadıköy Surp Levon Kilisesi’nin büyülü ortamında sizleri bekliyor.

İsmail Hakkı Aksu

 
Toplam blog
: 137
: 116
Kayıt tarihi
: 13.09.11
 
 

Ressam, dekoratör, araştımacı yazar. ..