Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '17

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Koşuyolu İETT otobüs durağı

Koşuyolu İETT otobüs durağı
 

Koşuyolu köprüsünden


Eski adıyla E-5, yeni adı D-100 (deyüz) Kadıköy, Harem istikametindeki Koşuyolu Otobüs Durağı, güzergâh üzerindeki en çok yolcu indirilen duraklardan birisi olarak bilinirdi. Avrasya Tüneli nedeniyle Koşuyolu Köprüsü altındaki  İETT durağının kaldırılması binlerce vatandaşı mağdur etti. Bu durakta inen yolculardan biriside benim.
 
Durağın kaldırılması benim gibi, binlerce insan mağdur ediliyor…
 
Sayın Topbaş'ın İETT müdürleri çare bulur diye düşünüp, aşağıdaki dilekçeyi yazdım… Cevabım da geldi… “Uygun yerimiz yok! “
 
Topbaş başkan,  KOŞUYOLU durağını kullanan binlerce kişi, otobüsünüzle deyüzden Koşuyolu’na geldiğinde nerede inecek? Başkan sizsiniz! Halkın sorununu siz çözmelisiniz. AKBİL’lerin parası size akıyor. Öyle değil mi?
 
Yazım ve Cevabı;
 
Başvurunuz:
 
Koşuyolu otobüs durağı
 
Otobüs Durağı;
İstanbul'da büyük bir durak skandalına imza atıldı. D-100 (E-5) Karayolu’ndan geçen Koşuyolu Caddesi Köprüsü’nün hemen altındaki Koşuyolu Köprüsü Otobüs Durağı, Avrasya Tüneli Projesi kapsamında iptal edildi. 
Lütfen ölümcül trafik kazaları olmadan, Koşuyolu köprüsü otobüs durağı sorununu çözünüz... Durağımızı geri istiyoruz...
Ekteki fotoğrafta göreceksiniz. Olmayan Durağımızı...
 
 
 
Sayın LATİF BAŞARAN ;
 
 İlgi: 09.01.2017 08:46:59 Tarih ve 1-2672585804 Nolu Başvurunuz
 
Müdürlüğümüze iletmiş olduğunuz başvurunuz ile ilgili İstanbul Elektrik, Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) ile görüşülmüştür. Görüşme neticesinde tarafımıza verilen bilgi aşağıdaki gibidir:
 
"Kurumumuza yapmış olduğunuz başvurunuz incelenmiştir. Bölgemizde mevcut durakların tahsisi ve konumlandırılması; başta yolcularımızdan gelen taleplere göre değerlendirilmekte olup mesafe standartlarına uygunluğu, durak alanı genişliği, yolcu - araç güvenliği gibi kriterler dahilinde ve gerekli fizibilite çalışmaları sonrasında gerçekleşmektedir. Kadıköy ilçesinde bulunan “Koşuyolu Köprüsü” durağı İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi (Avrasya Tüneli) Projesi kapsamında iptal edilmiştir. Çalışmanın bitimi ile birlikte bulunduğu konum itibari ile durağın konulması yol ve yolcu güvenliği açısından uygun değildir. Belirtilen bölgede durak konulması için uygun yer bulunmamakta olup, talebiniz uygun görülmemiştir."
 
İETT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ          
ALO 153 BEYAZMASA      
 
 
 
Toplam blog
: 359
: 4545
Kayıt tarihi
: 05.06.06
 
 

İstanbul Kadıköylüyüm.Yardım seven, sevimli bir insan olduğumu söyler dostlarım... Eşimi, kızımı,..