Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Gazetecilik mezunuyum..Yazmak ruh halimin yansıması olarak ortaya çıkıyor. Günlerce elime kalem almayabilirim ama bazen de ellerime kramplar girene kadar yazabilirim..

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Fenerbahçe, Galatasaray’ı yine eli boş gönderdi: 3-1

Öncelikle cevabınız için memnun olduğumu söylemek isterim.Yorumuma ilişkin bir cevap beklemiyordum doğrusu.Teşekkür ederim olgun yaklaşımınız için.Maçtan hemen sonra yazılan bir yorum olduğu için uslüp açısından pek iyi değildi. Asıl söylemek istediğim şu : Dikkat ettiyseniz Galatasaray Fenerbahçe maçında hakem faktörü skoru tayin etti.Ofsayttan gelen gol ve penaltı.Yine bir derbide Beşiktaş ve Fenerbahçe maçında da hakem skoru belirledi.Gökhan Gönüle yapılan maçın başındaki penaltı pozisyonu Fenerbahçenin lehine gelişseydi, durum çok farklı olurdu kanaatindeyim.Fenerbahçe çok iyi oynamasada bu maçı hakem hatasından kaybetti demek zor olmaz. İnanın bana artık maçlardan keyif alamaz oldum.Ülkemizde ne doğru dürüst futbol adına profesyonellik var ne de iyi hakemler.Sanki önceden belirlenmiş bir kurgunun içinde (sonu belli olan bir film gibi) futbol izlemeye devam ediyoruz.Ne kadar daha devam eder bu bilemiyorum. Yazılarınızda bunada değinirseniz sevinirim. Saygılar, Sevgiler.

24 Kasım 2009 03:20
Fenerbahçe, Galatasaray’ı yine eli boş gönderdi: 3-1

1-Emrenin ikili mücadelesini çok hafife almışsınız.Baros'un ayağı kırılmış! 2-Güreşte olması muhtemel bir hareketle sarma uygulanan Keita'nın pozisyonunda, hakem düdüğü çalmayarak oynatmış ve devamında Keita'nın kırmızı kartla atılmasına neden olduğunu atlamışsınız! 3-Fenerbahçenin tüm ikili mücadelelerin her birinde faullü oynadığını yazmamışsınız! 4-Maç öncesi Cristianın Ardaya yaptığı harekete zaten hiç değinmemişsiniz! 5-Gökhan Gönülün Elanonun ensesine yapışıp öğüt(!) vermesinide unutmuş olmalısınız! Herşeye rağmen tebrikler. Saygılar.

26 Ekim 2009 00:26
 
Toplam blog
: 5
: 505
Kayıt tarihi
: 21.03.09