Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Eylül '12

 
Kategori
Futbol
 

Kullanma tarihi geçen adam... Aykut Kocaman

Dün FB 2-0 öne geçtiği maçı son dakikada yediği golle 2-2 berabere bitirdi. Sondan geriye doğru gidersek, ikinci golün tamamen Bıenvenu den kaynaklandığını görürüz.Ortada hiç işe yaramadan dolaşan 2 önemli topu rakibe veren  ve gol vuruşunda üzerine gelen topa kafasını eğen Bıenvenu hiç takıma girmeseydi acaba goller olurmuydu? FB 10 kişi dahi oynasa ikinci golu yemezdi. Bekir İrtegünü ıska gibi vuruşu yaptığı için suçlamakta sıkıntı yok ama Bıenvenu kafasını eğmese uzaklaştırma şansı daha çok olurdu. Bıenvenu oyuna alındığı için kızabilirsiniz ancak sorunun oyuna girmesinde olduğuna inanmıyorum onun kadroda dahi olması yanlış. Çoktan gönderilmiş olması gerekirdi.

Bekir İrtegün, Abdullah Avcının milli takıma aldığı stoper. FB nin yılda 1,5 milyon euro ödeyeceği stoper. Bunların hiçbirini hakettiğini dün körlere gösterdi. Aykut onu Alex karşıtı konuşmaları için çok seviyor herhalde. Yoksa onun oynadığı takım başarılı olmaz. Önceki  yıl Bıenvenuyu FB ye kadar taşıyan Young Boys maçındaki hatalarıda o yapmıştı.

Ve Aykut Kocaman, Alex ile çıkardığı polemikten yanlış çıkarım yapanlara doğruyu gösterdi. Sorun Aykutun tam kendisi. Dün kazanılan maçı Alexe otoritesini göstermek için verdi. Şimdi Alex ne yapsın, kazandığı maçı berabere bitirdiğine şükretmekten başka seçenek yok. Üstelik kaybedebilirdi FB. Aykut Kocaman misyonunu tamamlamıştır.

Aziz Yıldırım, görmek ve gerekeni yapmak yeteneklerin içinde var mı? Bilmiyorum. Ancak dün maçın bitimi ile Aykut görevini tamamlamıştır. Artık FB ye zarardan başka vereceği hiçbir şey yoktur. FB ye zarar vermek yada ondan kurtulmaktan başka bir üçüncü seçenek yoktur.

Alex, Aykutun yerine göreve getirlebilir. Buda FB yi uçurur.

 
Toplam blog
: 246
: 184
Kayıt tarihi
: 08.09.09
 
 

01.04.1956 doğumluyum. İnsanca yaşamın en önemli değer olduguna inanırım. Paylaşmanın önemine ina..