Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ekim '09

 
Kategori
Siyaset
 

Kürt halkını nasıl temsil ediyorsunuz?

Kürt halkını nasıl temsil ediyorsunuz?
 

Son yapılan Kürt asıllı vatandaşlarımız arasında yapılan bilimsel kamuoyu araştırmalarına göre Kürt asıllı vatandaşlarımızın yüzde 65-70 civarında bir oranla “DTP ve Terör Örgütünü” kendi temsilcileri olarak görmedikleri net olarak ifade ettikleri tespit edilmişken sen nasıl oluyor da kendini bunların temsilcisi olarak görüyorsun, ey AHMET TÜRK ve Yandaşları?

Devlet bu gerçeğin farkındaysa eğer bunların bu haksız ve kurnaz oyununu neden bozmuyor ki, İMRALIDAKİ’ nin eline koz vereceğine? “Yol haritası gönderdim, barış elçisi gönderdim, ultimatom mektubu gönderdim, otoritemi test ettim” gibi kedi fare oyunları oynamasına izin vereceğine bu çıbanbaşının…

Devlet ortaya çıkarıp resmen ilan etse ya bu bulguları, bütün dünya kamuoyunda.. Böylece “DEMOKRASİ” havarisi ikiyüzlü ve art niyetli Avrupalılar (ve bütün dünyada bize karşı çalışan kesimler tabii ki) rezil olsa.. Türkiye’ye “Kürt Açılımı ile demokrasi getirecekleri iddiaları” havada kalsa..

Kim bu kendini bilmez İmralı’daki? Bu elleri kanlı kişi Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile ne haddine restleşiyor? Kime güveniyor ya? Sen ne başarı sağlarsan sağla, ekonomi, gelir seviyesi, üretim vs vs.. Eğer senin on binlerce canına kıyılmasına neden olmuş bir SUÇLU, 3-5 tane yandaşını arkasına alarak hücresinden hala horoz gibi öterek devlete ultimatomlar yağdırmaya devam ediyorsa, sen bunu yurtsever vatandaşlarına katiyetle anlatamazsın.. İstersen insanları her ay altın cinsinden maaşa bağlı.

Kim bu ve bunun örgütü.. ve de hatta meclisteki parti? Bunlar Kürt asıllı vatandaşlarımızın yüzde kaçını temsil etmekteler? Ey Devlet şunu resmen bir araştırma haline getirip su Haçlı kafalı, ikiyüzlü, art niyetli, ahlaksız yabancı politikacıların gözüne soksana..

Belki o zaman utanıp da kanlı ellerini bu kutsal ülkenin üzerinden çekerler..

Güneydoğudaki Kürt Asıllı vatandaşlarımızın gelişim ve kalkınmalarını süratle tamamlayabilmeleri için devlet tarafından verilecek her türlü "akıllı" EKONOMİK VE KÜLTÜREL desteği sonuna kadar destekliyoruz.. Ama vatan hainliği ve bölücülüğe soyunan bu hainlerin ekmeğine yağ sürmeye de sonuna kadar HAYIR.

BİR DÜŞÜNEN "YURTSEVER"

http://www.turkiyeinternette.com/haber/7020-makale-kurt-halkini-nasil-temsil-ediyorsunuz.html
 
Toplam blog
: 384
: 1684
Kayıt tarihi
: 02.05.09
 
 

Yazmayı, okumayı, paylaşmayı, özgürlüğü seven, "BİLGİ"lenirken, "BİLGİ"lendiren dünya insanıyım. Lai..