Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '13

 
Kategori
İlişkiler
 

Kuruntulu Sevgilinin ilişkiye etkisi

Kuruntulu Sevgilinin ilişkiye etkisi
 

Çok güzel bir kız gördünüz. Aynı işyerinde mi, aynı okulda mı, yolda yürürken mi bilemiyoruz ama gördüğünüzden beri aklınızdan bir türlü çıkaramıyorsunuz. Sürekli onu düşünüyor, gece onunla yatıyor sabah onunla kalkıyorsunuz. Güne merhaba demeden önce gözünüzü ilk açtığınızda ona “merhaba” dediğiniz anı düşünüyorsunuz. Zihninizi bir ağ gibi sarıp sarmaladı, ondan başka hiçbir şey düşünemez oldunuz ve düşünmeyi de düşünmüyorsunuz. Kısa sürede tüm hayatınızı etkilemeye başladı ve bu kızla artık tanışmanız ardından duygularınızı dile getirmeniz gerekiyor.

Kuruntu Kraliçesi

Kara kara düşünürken, bir de üzerine; “onunla nasıl konuşabilirim?” diye düşünmeye başladığınızda sancılarınızın ne kadar arttığını tahmin edebiliyoruz. Hayal ettiğiniz belki yolda yürürken çarpışmak, düşen kitaplarını kaldırırken konuşabilmek olsa da bunun gerçekleşmeyeceğini, klişe klişe düşündüğünüz içinde kendinize kızmanız gerektiğini biliyorsunuz herhalde. Aslında bizim üzerinde durmak istediğimiz konu bu değil.

Bir şekilde duygularınızı dile getirdiğiniz ve ilişki sürecinde yaşadığınız, sevgilinizin size hissettirdikleri.

Güzel olmasına çok güzel, ayrıca akıllı, nerede ne konuşması gerektiğini bilen bir sevgiliniz var. Var olmasına var ama bir yerde sıkıntı var. Sevgiliniz sürekli kafasında sizin yapmadığınız şeyleri kurup duruyor. Evde oturduğunuz sırada, dışarı da olduğunu iddia ediyor ve inandırma çabalarınıza rağmen size inanmakta güçlük çekiyor. Sürekli yapmadığınız şeyler yüzünden suçlanılan bir ilişki de karşınızdaki insan ne kadar güzel olursa olsun yada akıllı, size karşı suçlayıcı tavırlarla yaklaştığı sürece, o ilişkinin mükemmel bir şekilde ilerlemesi zor görünüyor. Erkekler zaten sıkıntıya fazla gelemeyen insanlar olduklarından bu süreçte daha fazla sıkılıp sizden soğumaları çok hızlı olacaktır. Erkek arkadaşınızın yerine kendinizi koysanıza… Sürekli sizden şüpheleniyor, sürekli ondan gizli bir şeyler yaptığınızı düşünüyor, açıklamalarınıza inanmıyor ve sizi sıkboğaz ediyor. Bir düşünsenize böyle bir ilişkiyi yürütmeniz ne kadar kolay olabilir? Yada size haksızlık edildiğini düşünmeniz o ilişkiye bağlılığınızı ne kadar arttırabilir. Her geçen gün içinizden bir şeylerin kopup gittiğini görmenin üzüntüsüyle belki de güzel sonuçlanacak bir ilişki sırf kuruntular yüzünden darbe alacak ve zamanla yok olup gidecek.

Siz siz olun, ilişkiniz zarar görsün istemiyorsanız, kuruntularınızı bir kenara bırakın. İlişkinin güzel yanlarını görmeye, sevgilinizin sizin yanında olmasıyla mutlu olmaya ve ondan şüphe duymamayı öğrenmeye çalışın. Bunu yapamıyor musunuz? O zaman düşündüklerinizi belli etmemeye çalışın. Kuruntular bir en mükemmel ilişkiyi bile kemirecek ve kemire kemire yok edecek en büyük düşmandır.

 
Toplam blog
: 13
: 3334
Kayıt tarihi
: 28.11.13
 
 

Futbol meraklısı, fena halde Galatasaray hastası, hobilere kitap okumayı bilerek ve isteyerek yaz..

 
 
 
 
 
Toplam blog
: 13
: 3334
Kayıt tarihi
: 28.11.13
 
 

Futbol meraklısı, fena halde Galatasaray hastası, hobilere kitap okumayı bilerek ve isteyerek yaz..