Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mart '12

 
Kategori
Güncel
 

Levent Ersöz'ün durumu giderek ağırlaştı…

Levent Ersöz'ün durumu giderek ağırlaştı…
 

Ergenekon tertibi ile tutuklanan emekli generallerden Levent Ersöz İstanbul Üniversitesi tıp fakültesi hastanesi acil servisine kaldırıldı.

“DHA’nın haberine göre, Levent Eröz’ün avukatı Murat Nebi Ayhan ise müvekkilinin sağlık durumunun çok ciddi olduğunu belirterek, “müvekkilim sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine tedavi gördüğü Mehmet Akif Ersoy Göğüs ve Kalp Damar Cerrahisi Hastanesi’nden İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Yürüyemiyor, ayağa kalkamıyor ve ihtiyaçlarını giderebilmek için birilerinin sürekli yardımına ihtiyacı var. Müvekkilimin tansiyonu aniden yükseliyor ve düşüyor. Levent Ersöz her an ölebilir” diye konuştu. Avukat Ayhan, “Müvekkilimin Uyku Apnesi, Endotoksit, Prostat, Ana ve Yan Dal Koroner Arter, Hiper Tansiyon, kaptığı klebsiella pneumoniae hastane enfeksiyonu gibi ölümcül hastalıkları bulunmakta ve bacaklarındaki sinir kaybı nedeni ile yürüyemediğinden, tuvalet, banyo ve diğer zorunlu ihtiyaçlarını da tek başına gerçekleştirememektedir” dedi. Avukat Ayhan, “Savcılığın ve mahkemenin bu duruma el atması gerekiyor. Ben müvekkilimin sağlık durumuyla ilgili olarak Anayasa Mahkemesi’ne başvuracağım. Ayrıca Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den de müvekkilim için af yetkisini kullanmasını talep edeceğim. Müvekkilimin durumu çok ciddi” diye konuştu.”

Haberin veriliş şekli aynen bu. Sevgili okur hangi hukuk, hangi vicdan hangi insanlık bu adamın tutuklu yargılanmasını kabul edebilir?  Ergenekon tertibinin bir korkutma yıldırma tertibi olduğunu iddia edenler haksız mı?

İnsanlara böylesine işkence edenler birde dindar gençlik yetiştireceğiz diye dinimiz ile alay etmiyorlar mı?

Vicdanın olmadığı bir hukuk demek bu kadar oluyormuş.

İzmir 2012

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..