Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '10

 
Kategori
Futbol
 

Lig Tv.nin yeni logosu...

Lig Tv.nin yeni logosu...
 

Antu-com'dan alınmıştır.


Nedir bu Galatasaraylıların Fenerbahçelilerden çektiği?

Yılda en az iki kere bu eziyeti çekmek zorunda kalıyorlar.

Ne zor şey bu günlerde Galatasaray taraftarı olmak?

Bir bakıyorsunuz, Fenerbahçe Kadıköy’den topa vuruyor, top gelip Galatasaray kalesine gol oluyor! Bu da yetmezmiş gibi bir sürü yenilik icat ediyorlar.

İşte bu yeniliklerden birisi!

Fenerbahçeli taraftarlar yaratıcılıkta nasıl sınır tanımadıklarını, son yaptıkları "Yeni Lig Tv Logosu" adlı fotoğrafla bir kere daha ortaya koydular.

Geçen hafta Pazar günü oynan ve adına derbi denilen, ancak son yıllarda bu özelliğini iyice kaybeden(!) maçla ilgili geyiklerin bir türlü ardı arkası kesilmiyor. İşte o maçtan bir enstantane; Bildiğiniz gibi, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, son saniyede Fener kalesine yuvarlanarak gelen topu eliyle tutmak yerine kalçasıyla(Poposuyla) yumuşatıp kontrol etmişti. Bu hareketten esinlenerek hazırlanan komik logo Antu-com'un forum sayfalarında yayınlandı. Gayet tabi ki çok yoğun bir ilgi görmesi de doğal.

Bildiğiniz gibi bu hareket için maç sonrasında, kaleci Volkan Demirel yaptığı açıklama ile ne kadar da rakibi tahrik için yapmadım dese de, Galatasaraylı taraftarlar bu duruma oldukça içerlemişler ve bu kızgınlıklarını televizyon ekranlarına, blog sayfalarına taşımışlardı.

Hala konuşulmaya devam eden ve Galatasaraylı taraftarlara büyük acı veren bu maçın küllendiği düşünülürken, böyle bir logo sarı kırmızılı taraftarları iyice çileden çıkarmış olmalı!

Bunun en güzel örneği de; Galatasaraylı taraftarlar oluşturduğu forum sitelerinde Volkan Demirel'e ağır hakaretlerde bulunuyorlar. Tabi tehditleri de unutmamak lazım. Neymiş? Bu hareket cevapsız kalmazmış!

Fenerbahçeli yöneticiler, Galatasaray futbol takımını canı gönülden destekliyorlar. Nasıl desteklemesinler? Fenerbahçe yerlerde sürünürken, şampiyonluğun ş sini bile konuşamazken, bir maçla toplumun önüne çıktılar. Ve şampiyonluk şarkıları söylemeye başladılar.

Ayrıca yeni Lig Tv Logosu çok güzel olmuş! Bence lig Tv yetkilileri bu logoyu bedelini ödeyerek alıp, hemen yayınlarında kullanmalılar! Ne de olsa popo ile top stop etmek meziyet işi!

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..