Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ekim '09

 
Kategori
Futbol
 

Ligin ilk büyük sürprizi gerçekleşti

Ligin ilk büyük sürprizi gerçekleşti
 

FENERBAHÇE


Futbol asla şakaya gelmez. Laubali oyunu hemen cezalandırır... Ankaragücü-3 Galatasaray 0

Galatasaray Ankara da kötü oynadı. Ankaragücü ise gücü kadar mücadele etti. Oyunda ciddiyeti elden bırakmadı.

Maç berabere biter mi acaba? Dakika 82: Ankaragücü 0 G.S. 0

Maçın son bölümüne girilirken orta sahada bir atak geliştiren Ankaragücü sezonun en güzel gollerinden birini kazanıyor: Ankaragücü 1- Galatasaray 0

Maçta baskı kurarak klas ayakları ile Galatasaray maçı beraberliğe taşıyabilir mi? Hayır tam tersi yaşanıyor.. Ankaragücü 2 gol daha kazanıyor.. Maçın son bölümünde 8-9 dakika içinde ANKARAGÜCÜ 3 - GALATASARAY 0 oluyor.

Maçtan Galatasaray veya diğer Şampiyon adaylarının çıkartacağı ders şudur: Futbol oynanmadan mücadele edilmeden kazanılmaz. Hatta laubali oynarsanız asla kazanamazsınız.. NONDA iki gol kaçırdı. Gol kaçar ama bu kadar ciddiyetsiz topa vurulamaz. Oyunun genelinde maç berabere bitecek görüntüsünde geçen bir oyun oynandı.

Galatasaray laubali ve ciddiyetsiz oynamasının bedelini nagmalup ünvanını kaybederek ödedi. Bu yazımı yazarken hiç bir yorumcuyu dinlemedim. Kendi gördüklerimi sizlere yazıyorum.

Keita Galatasarayın hücumdaki en önemli oyuncusu olduğunu bu yokluğundaki maçta gösterdi. Bu takımın 2 olmazsa olmaz oyuncusu var: ARDA ve KEİTA .. takımın % 40 tan fazlası bu oyunculardır.

Sezonun ilk büyük sürprizi gerçekleşmiş oldu. Galatasaray farklı kaybetti.

Gençlerbirliği ise Fenerbahçe ile KADIKÖY'DE oynadı. Maç zor geçecek diye düşünenler yanıldı. Fenerbahçe mükemmel oynadığı halde öyle bir futbol oynandıki maçın yıldızı bana göre kaleci VOLKAN ve ALEX ti.

Eğer sizin kaleciniz maçın en iyi oyuncusu oluyor ve siz 3- 0 maçı kazanıyor ve 2 top direkten dönüp çok net iki golü sadece SEMİH kendisi atamıyor ise bu maç mükemmel oynanmıştır. Galibiyet ise ligin önemli bir takımına karşı elde edilmiştir.Gerçek budur.

Hakem Kuddusi MÜFTÜOĞLU ise kararları ile bu güzel maçı gölgeleyememiştir. Makine gibi sarı kartlar gösterirken, Fenerbahçe için ikaz olmadan 5-6 sarı kart gösterdi. Gençlerbirliğine ise ilk yarı 4 sarı kartı göstermeyip ikaz ederek geçiştirmiştir. Gençlerbirliğinden ikinci yarıda stoper İlhan' a Guiza'yı çekerken göstermesi gereken sarı kart ile çift sarı karttan oyundan atmamıştır. Bu skandal kararını iç sahada Fenerbahçe gibi bir takıma yaptıysa bilmiyorum bu konu nasıl değerlendirilecektir.. Bu kadar rahat maçı bu kadar kart skandalı ile bitirmesi bu tecrübedeki hakeme yakışmamıştır.

Bakınız tarih yaşamaya devam ediyoruz. İnanılmaz anlara şahit oluyoruz. Fenerbahçe takımını ve yönetimin tamamını ve taraftarını kutlamak zorunda olanlar artık alkışlama zamanı gelmiştir. LİG TARİHİNİN EN BÜYÜK SEZON BAŞLANGIÇ REKORU KIRILMIŞTIR. Muhtemelen ilk yarı süresince bu rekor bir süre daha sürecektir.

ALKIŞLAR FENERBAHÇEYE..

SEVGİ VE SAYGILARIMLA.. TOPRAK SARI

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..