Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Eylül '06

 
Kategori
Haber
 

Lübnan'a asker göndermek

Günlerdir tartışılıyor; Lübnan'a asker gönderelim, göndermeyelim... Hükümet hararetle asker gönderme fikrini savunuyor. Gerekçelerden biri de 'orada olanlara seyirci kalamayız'.

Benim buna itirazım var. Yıllardır PKK teröründe birçok asker ve sivilimizi kaybettik. Bazı dost denilen ülkeler de PKK'ya kucak açtı ve besledi. Peki bizim yardıma gittiğimiz ülkeler biz bu terörle savaşırken ne yaptılar? Bize ne gibi bir yardımları dokundu?

Son dönemlerde bitti denilen terör yine hortladı. Hükümet de nedense bunu görmezden geliyor gibi... Sanki biz çok rahatız, her sorunumuzu çözdük de, sıra başka ülkelere yardıma geldi. Ayrıca yardımın da ne olduğu tam olarak belirlenmiş değil. Barış ortamı deniliyor, hala sıcak savaş devam ediyor. Çatışmaya girilmeyecek deniliyor, ancak durum onu göstermiyor.

Doğuda PKK terörü sürsün, illerde bombalar patlasın. Biz bunu çözemezken, bir de mehmetçiği Ortadoğu ateşinin içine atalım.

Ayrıca bunları ekonomik yönden irdeleyen yok. Ekonomide yaşayacağımız kaybı düşünen yok. Hatırlamazsınız belki de Irak savaşında bir koymuş, elli kaybetmiştik. Yine kaybedeceğiz emin olun. Savaşta sadece silah tüccarları kazanır.

Sayın Cumhurbaşkanımız bile açıkça uyarıyor. Ancak dinleyen yok... Halkımız her zamanki gaflet uykusunda..

Son sözüm 'Lübnan'a asker gönderirsek hem candan hem de maldan olacağız'. Askerimizi böyle boş bir heves uğruna heba etmeyelim. Lübnan'a gideceğimiz yerde doğudaki PKK terörünü çözelim.

Uyan Halkım Artık Gerçekleri Gör!

 
Toplam blog
: 28
: 2979
Kayıt tarihi
: 26.06.06
 
 

Yaşama dair herşeyle ilgileniyorum. Bunları sizlerle paylaşacağım. ..