Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '15

 
Kategori
TV Programları
 

Lütfen !!! Aşk yeniden

Lütfen !!! Aşk yeniden
 

aşk yeniden


2007 Yılında Cesaretin Var mı Aşka dizisi ile kendini gösteren Özge Özpirinçci, Melekler Korusun dizisinde saf kız rolü ile kendini sevdirdi. Bana göre Ağır Roman Yeni Dünya'da ki rolü çok güzel olmasına karşın dizi çok kısa sürdü. Şimdi Aşk Yeniden dizisi ile karşımızda. Yayına girdiği gün total de 2. Sırada 5.90 ile 13.37 seviyesinde girdi. Bu ilk defa yayına giren bir dizi için harika bir başlangıçtır.

İzlemeyenler için söylüyorum, izlemekte fayda var . Türk yabancı karması bir dizi şeklinde olan dizi konusunu, kendi içinde kısa ve kıvrak zekalı cevaplar ile veriyor. Ne merak ediyorsanız, cevabını dizi bitmeden alıyorsunuz. İzlediğim ilk sahneden itibaren reytinglerde başı çekeceğini düşündüğüm dizi sabahına baktığımda beni utandırmadı ve ikinci sıraya girdi. İzlemesi eğlenceli, keyifli ve  müziklerin zamanlaması mükemmel anlarda size eşlik ederek izleme seyrini daha keyifli bir hale getiriyor. İçinizden Lütfen aşk yeniden diyorsunuz.

Bu dizi en çok kime yarar derseniz bence iki oyuncuya da çok yarayacak, tabi birine yarar daha fazla olacaktır. Fatma Gülün Suçu Ne ile kendi yıldızı anca parlayan Buğra Gülsoy, Kuzey Güney dizisi ile hafızalara öyle bir kazındı ki artık hangi rolü oynarsa oynasın unutulamayacak bir rolün içinde hapsoldu. Bu yüzden sonra ki rollerde baskın gelmesi çok zor oldu. Rolde tekrarlılık vardı. Yüz mimikleri aynıydı. Şimdi ise Aşk Yeniden dizisi ile yeniden hayat bulacağına inanıyorum. Kendini yeniden anlatabilecek.

Bir oyuncu için en önemli olan şey bir rolün üstüne gelen, yeni rolde eskisinin üstünde bir performans sergilemektir. Bence kendisi için altın bir fırsat. Benim gördüğüm kadarıyla da kendini komedi dalında çok sevdirecek o yetenek kendisinde var. Onu gülerken izlemek çok keyifli, umarım daha da fazla gülümser. Rolünü çok beğendim. İki oyuncunun da kimyası tuttuğu için bence bu dizi tutacaktır, hele ki bu akıcı senaryo mantığını bozmazlarsa reytinglerde Kiraz mevsimi gibi bir rekortmen varken Salı gecelerinin yeni rekortmeni olmaya aday görüyorum. Her hafta trend topicler bakarsınız Lütfen Aşk Yeniden olur.

Son söylenecek sözlerin bodozlama bir dalışla baştan söylenmesi gibi ilginçlikleri olan  biraz ezber bozan senaryo mantığı ile eğer bozulmazsa gelecek bölümler bol kahkahalı ve eğlenceli olacak bir dizi. Daha gerçekçi ve mantıklı diyaloglar geçiyor.  Gelelim bu diziyi bir pasta olarak düşünürsek, pastanın en lezzetli dilimlerinden birine Tülin Oral seni izlemeye doyamıyorum. Uzun bir ara vermiştin dizi dünyasına, şimdi tabiri yerindeyse bomba gibi düştün yine gönlümüze. İzlemekten çok keyif aldığım,  Bakışı, tavrı edası ile her zaman beğendiğim bir oyuncu, o güzel yüzünü esirgeme bizden.

Aşkın kısa aralarda ki bize hissettirdikleri, aşk için nelerin göze alınabileceği, ilk aşk mı? son aşk mı ? insan bir daha , bir daha sevebilir mi ? evet bir zamanlar aşıktım, yine aşık olabilirmiyim ?  sorularının yanıtına verilecek tek cevap vardır.

Oda  Lütfen Aşk Yeniden demek.

Murat Sari

Muratsari8084@hotmail.com

Https:// twitter.com/muratsari8084

14.02.2014

 

 
Toplam blog
: 52
: 1367
Kayıt tarihi
: 25.11.12
 
 

Düşüncelerimi, hayallerimi, bilgilerimi paylaşmayı seviyorum, dünyaya birbirimizi anlamak çin gel..