Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ağustos '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

M.İ.Y Başkanı Kahramanlı'dan, Başkan Türk'e ziyaret...

M.İ.Y Başkanı Kahramanlı'dan, Başkan Türk'e ziyaret...
 

Mersin İdman Yurdu Yönetim Kurulu, Mersin Akdeniz İlçe Belediye Başkanı Fazıl Türk’ü makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı spora ilişkin verdikleri desteklerden ötürü Başkan Türk’e teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Akdeniz Belediye Başkanı M.Fazıl Türk, “ Mersin İdman Yurdu Mersin’in takımıdır, hepimizin takımıdır. Biz bu kentte yaşıyorsak, bu kentin havasını tenefüs ediyorsak bizler ona göre kentimize her konuda sahip çıkmalıyız. Mersin Valisi Hüseyin Aksoy’un spora ilişkin duyarlılığına değinen Başkan Türk; “Mersin, spora duyarlı bir valiye sahip olduğu için şanslıdır. Sayın valimizin, sporla ilgili duyarlılığını, birikimini ve üretkenliğini hepimiz bilmekteyiz ve bu bizler için , bu kent için çok önemlidir” şeklinde konuştu. “Gönlümüz her zaman Mersin İdman Yurdu ile birlikte” diyen Akdeniz Belediye Başkanı M.Fazıl Türk, “Akdeniz Belediyesi çalışanları adına Mersin İdman Yurdu’na kazandırdığınız başarıdan dolayı sizleri kutluyorum. Her zaman kentimizin ve kent değerlerimizin yanında olduk. Şehrimizin takımı Mersin İdman Yurdu’nu canı gönülden destekliyor, her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyorum” dedi.

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Akdeniz Belediye Başkanı M. Fazıl Türk’e spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Mersin İdman Yurdu’nu 26 yıl sonra Bank Asya’ya çıkarmalarının sevincini yaşadıklarını ifade eden Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ise, “Takımımız desteklendiği takdirde tüm zorlukları aşacaktır. Bu dönem çok iyi transferler gerçekleştirdik ve takımımızı daha da güçlendirdik. Gerek Yerel Yöneticilerimizin gerekse de Mersin halkının desteğine çok ihtiyacımız var” diyerek Akdeniz Belediye Başkanı M. Fazıl Türk’ü spora verdiği destelerden dolayı kutlayarak kulüp yönetimi adına teşekkür etti.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..