Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Kasım '11

     
    Kategori
    Haftasonu
     

    Macera dolu haftasonu

    Macera dolu haftasonu
     

    Wineport Lodge Agva


    Merhaba,

    Geçen haftasonu arkadaşlar ile birlikte farklı bir haftasonu yaşamak amacıyla Ağva'ya gittik. Açıkcası beklentimin çok üzerinde macera, heyacan, eğlence ile karşılaştık. Cuma akşamı otele vardığımızda Şömineli Restaurant'da yediğimiz yemek sonrası iskelede yakılan ateş etrafında sohbet ardından gece nehrin derinliklerine karanlıkda yapılan tekne gezisi anlatılmaz bir heyacan idi. Sadece saka kuşlarının ve sessizliğin sesi vardı.

    Ertesi gün Wineport Lodge tarafından Hisartepesine düzenlenen trekking eğlenceli başladı. Yolda gördüğümüz 2 çift Ceylan, kayın ağaçları ile kaplı derin ormanın içerisinde hakim bir tepeye inşa edilmiş kale kalıntısı ve etkileyici manzarası bize fotoğraf kareleri hediye etti.

    Otele vardığımızda Göksu nehrinde salınan gezi teknesi biz bekliyor idi. Kumsala keyifli bir gezi ardından otele döndük. Gece romatik bir canlı müzik eşliğinde yenen yemek sonrası iskelede eğlencemiz gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Mangalda sucuk - ekmek ikramı ise surpriz oldu.

    Pazar günü kahvaltı sonrası çıkışa hazırlanıyorduk ki, otel yetkilileri Kilimli ve Korsan koylarına düzenlenen geziye mutlaka katılmamızı istedi. Şehrin karmaşasına yetişme telaşımız vardı ancak kıramadık katıldık. İyi ki de katılmışız, Kilimli'de deniz ile dans eden mağaraları görmek şarşıtıcı ve ürkütücü idi.

    Şehrin yanıbaşına bu kadar şeyi bir arada yaşamayı beklemiyordum. Wineport Lodge Agva'ya çok teşekkürler.

    www.wineport.com.tr

     

     

     
    Toplam blog
    : 1
    : 233
    Kayıt tarihi
    : 23.11.11
     
     

    İnşaat Mühendisiyim ve büyük bir inşaat firmasında şantiye şefi olarak çalışmaktayım. Gezmeyi, öz..