Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '19

 
Kategori
Müzik
 

Madonna Madamex

Pop müziğin kraliçesi Madonna geçtiğimiz günlerde yeni albümü “Madamex”i yayınladı. Gerçi yayınlamadan önce 5 parçasını belli sürelere dağıtarak yayınladı. Madonna ilk parçasını şu sıralar çok popüler olan Maluma ile düet yaparak yayınladı.” Medellin”

Bu albümün tanıtımı Madonna çok ince planlayarak yaptığını düşünüyorum. Madonna piyasada popüler kim varsa ondan faydalanıp iş birliği yapıyor. Kendini böylelikle yeni gelen nesile tanıtıyor. Yeni nesil Maluma dinler. Ama Madonna’yı çok bilmez. Maluma ile düet yaparak kendini iyice tanıttı. Eurovizyonda olaylı bir performans ile dikkatleri üstüne çekti. Klipler her hafta yeni parçalar ile reklamı baya büyüttü.

Albümün zeminini hazırladı. Albüm çok sıra dışı bir albüm. Acayip deneysel ve çığır açıcı. Şu an hemen kıymeti bilinmez ama ilerde ne kadar değerli bir albüm olduğu anlaşılır. Çok fazla dinledikçe içine girilen bir albüm. Madonna’nın olmazsa olmazı din ile siyaset. Bu albümde siyası bir görüş ile birçok toplumsal olaya değiniyor. Kliplerde ve canlı performanslarında din teması klasik Madonna taktiği.

Albüm yeterince gündeme oturdu. Türkiye dahil 60 ülkede albüm listelerde 1 numara oldu. Albüm de Madonna fanlarını çok fazla tatmin etti. Slow parçalar, gümbür gümbür ortalığı yıkan disko ve pop parçaları fanları mutlu etti. Bazı deneysel parçalar ise sound olarak çok derin.  Altyapıları çok farklı yönde. Yenilikçi parçalar.
 

 
Toplam blog
: 32
: 194
Kayıt tarihi
: 06.12.15
 
 

Alper Saygın kültür ve sanat yazıları yazan bir blog yazarıdır.  Alper Saygın yerli ve yabancı al..