Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Kasım '10

 
Kategori
Futbol
 

Malzeme

Malzeme
 

Malzemesi sakız olanların şişirdikleri balonlar anında patlatılıyor. Lakin; anlayana....!!!

Beşiktaş futbol takımının hocası ile ilgili, yazılı ve görsel basından takip ettiğimiz haberlerin balondan ibaret olduğu yapılan açıklamalar ile anlaşılmıştır. Ağzına her sakız alanın onu şişirip şişirip balon haline getirmesine katlanmak zorunda değiliz kanısındayım.

Beşiktaş kulüp başkanı Yıldırım DEMİRÖREN şubeler üzerinde oluşturmuş olduğu profesyonel ekibin yeterli olmadığını anlamıştır sanırım. Özellikle kulüp ve kulüp çalışanları ile ilgili yalan yanlış haberlerin resmi internet sitesinden yalanlamak tek başına bir çözüm olmamıştır. Tecrübeyle sabitlenmiş bu gerçeğin dışında oluşturulacak bir ekip daha etkili olacaktır.

Beşiktaş futbol takımı mevcut kadrosunda bulunan futbolcuların inançları kendilerine özgü yaşayabildikleri sürece sorun teşkil etmemekle birlikte hocalarının bu konuda bir yaptırım uygulaması mümkün değildir inancındayım. Herşeyin en iyisini bilen ve en iyisi olabilen bir toplumun parçası olmaktan ötürü yaşadığımız tecrübeler bizim toplumumuzun en büyük yarasıdır. İstismara açık ne varsa hepimizin söyleyecek birşeyi olması, hepimizin neredeyse her işi biliyor olmamız gerçekten garip, değil mi ?

Düzenli olarak daha geniş bir platformda futbol severlerin net anlayacağı şekilde televizyon kanallarının haber içeriğine uygun bir anlayışla balon sahiplerine yaptıkları yanlışın izah edilmesi, malzemeden malzeme üretme gayretinde olanlarında önünü tıkayacaktır.

Beşiktaş hocası cuma namazının saatini nerden bilecek söyler misiniz? Yaptığı açıklamanın yeterlilik düzeyi tartışmaya açılmalı bu konu hakkında bilgi sahibi olmadan yazı kaleme alanların deşifre edilmesi gerekliliği ortaya çıkmıştır. Yabancı hayranlığımızın düzeyini yazmaya ve konuşmaya gerek duymadığım gibi ; ülkemizde çalışan yabancıların kültür çatışması yaşaması ve yorum farklılığı elbette olmuştur olmayada devam edecektir. Ülkemiz futboluna emeği geçmiş rahmetli JUPP DERVAL ve PİONTEK hocalarımızın futbol kültürümüzün çağ atlamasına verdiği destek sırasında ortaya koydukları eleştirisel boyut ne çabuk unutuldu. Mustafa Denizli, Fatih Terim onlardan aldıkları bilgi, beceri ve tecrübeyle halen ülke futboluna hizmet etmektedirler.

Beşiktaş taraftarının 90 dakikalık bir süreçte her yapılan haksızlığa tepki vermesi gayet doğaldır lakin süre yeterli değildir.

Saygılarımla

 
Toplam blog
: 56
: 642
Kayıt tarihi
: 07.09.09
 
 

22.10.1973 yılı Tokat doğumluyum. Antalya ililnde ikamet etmekteyim. Futbol, hayatımın en önemli ..