Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Şubat '13

 
Kategori
Burçlar
 

Mart 2013 Gezegen hareketleri, Burç etkileri ve yorumları

Mart 2013 Gezegen hareketleri, Burç etkileri ve yorumları
 

Evet geldik yılın üçüncü ayına! Mart ile birlikte bahar havasına giren vücudumuza ruhumuz yetişecek mi? Astrolojiye göre bazı burçlar fazlasıyla bu bahar havasından yararlanacaklar. Sabırsızlandığınızın farkındayım önce biraz gezegen hareketlerine bakalım.

Merkür gerilemesi 23 Şubat- 17 Mart (gölgesi 20 Mart)

Venüs 27 Şubat-23 Mart Balık’ta (Yüceliyor), 23 Mart-16 Nisan Koç’ta ( Zararlı çalışıyor)

Mars 3 Şubat-13 Mart Balık’ta, 13 Mart-21 Nisan Koç’ta (Yöneticilik sahibi)

23 Mart 2013’te Koç burcundaki Mars; Plüton ile kare Koç’taki Uranüs kavuşum halinde, Uranüs-Plüton gerginliğini körüklüyor.

7 Mart yeni ay Balıkta, 27 Mart Terazide dolunay

Kendim için burç yorumlarını okurken, okuduklarımı sizlerle de paylaşmak istedim. Haydi bakalım!

Mart 2013 Koç Burcu Yorumu

Beklenen ay geldi mi? Mart ayının 20'sine kadar ruhsal konulara ilginiz artacak, 20'sinden sonra ise özel zevklere daha çok merak saracaksınız. Bu konulara ilginiz, 2013 genelinde geçmiş yıllardan daha yoğun olacak. Bütün bedensel arzularınızı karşılayabileceğiniz fırsatlar önünüze çıkacak. Ayın başında daha ruhanisiniz. Ayın sonuna doğru tam tersine bir yönde daha dünyevi konulara eğileceksiniz.20 Mart tarihine kadar geçtiğimiz yılı değerlendirmek için iyi bir dönem olacak.. Eskileri geride bırakıp yeni bir sayfaya başlamanız iyi olacak.Sağlığınız mart ayında mükemmel. Enerjiniz tırmanıyor. Boyunuzdan büyük işlere kalkışabilirsiniz. Uranüs burcumuzdayken kendi yolunuzu bulmak isteyeceksiniz. Evde ebeveynlerinizle veya iş yerinizde patronunuzla kısa süreli çatışmaya girebilirsiniz.Özgürlük arzunuz baskın olabilir ama başkalarına karşı toleranslı olmalısınız.2 Mart tarihinden 27 Mart'a kadar bekâr Koçlar toplantılarda ve arkadaş gruplarında aşk fırsatları yakalayabilirler. Arkadaşlarınız bu ay size daha da yakınlaşmak isteyebilirler.

Mart 2013 Boğa Burcu Yorumu

Mart ayı kariyeriniz başarılı seyredecek. Herkesin üstünde olacağınız günler yaşayacaksınız. Saygı göreceksiniz ve insanlar sizinle yanınızda olmak isteyecekler. Bir idol, bir rol modelisiniz. Kariyer gezegeniniz Uranüs, ayın 12'sinde Başak burcuna hareket ediyor. Uranüsün bu hareketi yıllardır süren ruhsal aydınlanmanızı güçlendiriyor. Bu dönem hayır işlerinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Bir çok Boğa toplum kuruluşlarında iş bulacak. Kariyerinize odaklanmaya devam edeceksiniz. Ayın 30'unda para gezegeniniz yavaşlayacak. Bu yüzden önemli yatırımlarınızı, satın alımlarınızı ve finansal kararlarınızı sonuçlandırmalısınız. Bu ay finansal içgüdüleriniz çok kuvvetli olacak. Gerçek zenginliğin Allah'tan geldiğinin farkına varacağınız bir dönem başlayacak. Sağlığınız iyi durumda. Düzenli olarak vücudunuza masaj yapmalısınız. Aşk hayatınız ayın 20'sinden sonra daha karmaşık bir hal alacak, ilişkiniz sınavdan geçecek. Sevdiğinize mümkün olduğunca özgürlük verin..

Mart 2013 İkizler Burcu Yorumu

2013 yılı bütün gezegenler ileri doğru hareketlenecekler ve bu eğilim bu ay da devam edecek. Ayın 30'una kadar gezegenlerin büyük çoğunluğu ileri harekette. Gezegenlerin bu ileri hareketi hedefleriniz doğrultusunda hızlı ilerleme kaydedeceğinizi gösteriyor sevgili ikizler. Dünyadaki olaylar ve hayatınızdaki olayların hızı artıyor. Merkür yılda üç (bazen 4) kez geri çekilme gösterir bu yüzden bunun etkilerini hayatınızda birçok kez yaşayacaksınız. Korkacak bir durum söz konusu değil sevgili ikizler. Bu dönem vücudunuzu, imajınızı ve aile mevzularını gözden geçirip geliştirmeye çalışacağınız bir döneme gireceksiniz. Kariyer eviniz(10.ev) ayın 20'sine kadar çok güçlü. Ayın sonunda kariyer hedeflerinize ulaşacaksınız ve diğer şeylere de odaklanma fırsatınız olacak. Bu ay iş değiştirebilirsiniz ancak nerde olursanız olun Mart ayında kariyeriniz güçlü olacak. İşveren İkizler bu dönemde yeni işçiler istihdam edebilirler.Ocak ayının 22'sinden bu yana arkadaşlık sizin için önemliydi, şimdi arkadaşlık daha da önemli olacak. Yeni ve önemli arkadaşlarla tanışacaksınız. Sosyal çevreniz gittikçe genişleyecek. Uranüs burcunuzun 12. evine girdiğinde hâlihazırdaki arkadaşlıklarınızda bir temizleme süreci yaşayacaksınız. Bu süreç sizin suçunuz değil, bazı arkadaşlarınızın hayatındaki değişimlerin sonucu temizlenmesi gerekecek. Ayın 14'ünden 16'sIna kadar pek çok romantik buluşma gerçekleşecek. Kimin peşindeyseniz onu yakalayacaksınız. Şanslı bir aşk dönemine giriyorsunuz.

Mart 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Mart ayı iki temel figürü var. Ayın 2inden 9'una kadar ve 20'sinden 31ine kadar kâse tipinde bir harita, kase dolu ve onu tekrar doldurmanın yolu onu boşaltmak. Bu yüzden içindekileri diğer insanlarla paylaşmanızda yarar var. İmajınızın ve kişisel görünümünüzün hayatınızı geliştiren şey olduğunu gösteriyor. Ama hala gezegenlerin çoğu burç haritanızın batı yakasında bulunuyor, diğer insanlarla yardımlaşma içinde bulunmalısınız. Kariyeriniz Mart ayının konusu olacak. Kariyerinizde değişiklikler olabilir. Bu dönemde iş değiştirmeniz, sorumluluklarınızın değişmesi oyunun kurallarını değiştirir ve şirket hiyerarşisini sallar. Hayatınızın odak noktası kariyeriniz ve böyle de olması gerekmektedir. Büyük başarıları hak ediyorsunuz ama bunun İçin sağlığınızı feda etmeyin.
 Ayın 20'sinden sonra aşk hayatınız daha iddialı olacak. Sevdikleriniz ve arkadaşlarınıza karşı daha sabırlı olun. Bekâr Yengeçler, kariyerleriyle romantizmden daha fazla ilgilenecekler. Ayın 20'sinden sonra aşk ilişkiniz sınavdan geçecek.

Mart 2013 Aslan Burcu Yorumu

Cinsel açıdan çok aktifsiniz. Kaç yaşında olursanız olun en çok seksi düşünüyorsunuz sevgili Aslanlar. Bu dönem vücudunuza istediğiniz gibi şekil vereceğiniz bir dönem. Bu süreçte adeta yeniden doğacaksınız. Yeniden doğuş, gelişmeniz önündeki engellerden kurtulmanın veya arınmanın bir yoludur. Bu dönem detoks için, fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak evinizi temizlemek için bir fırsat olacak. Mart ayı aşk size mutluluk vermeye devam edecek. Ayın 2'sinde Venüs burcunuzun 7. evine girecek haliyle de sizden yüksek statüdeki kişilerle romantik ilişkiye girme fırsatı verecek. Kariyeriniz sosyal anlamda gelişecek. Kariyerinize yardımcı olabilecek insanlarla tanışacaksınız. Aşk gezegeniniz burç değiştirecek. Bu uzun dönemli bir hareket olacak. Sabırsızlığınız daha da artacak. Ayın 20'sinden 22'sine kadar Güneş, aşk gezegeninizle beraber dolaşacak ve bu da size mutlu romantik fırsatlar getirecek. Ayın 20'sinden sonra sağlığınız daha iyiye gidecek. Enerjiniz, iyimserliğiniz ve kendinize güveniniz artacak. Yapamayacağınız hiçbir şey yok ve her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.

Mart 2013 Başak Burcu Yorumu

Başaklar için 12 Mart sonrası detoks sağlıkları için çok yararlı olacaktır. 20 Mart tarihine kadar sağlığınıza özen göstermelisiniz. Bu dönemde dinlenmeye, rahatlamaya ve enerjinizi yüksek tutmaya bakmalısınız. 21 Mart sonrası sağlığınız ve enerjiniz iyi bir düzeye çıkacak. Mart ayı sosyal açıdan zirvelerde olacaksınız ve cinsel yaşamınız oldukça yoğun geçecek. Cinsellikte oldukça liberal davranacak ve yeni deneyimler elde edeceksiniz. Deneyimlerinizin yoğun ve çeşitlilik gösterdiği bu süreçte tehlikeli cinsel faaliyetlerden uzak durmalısınız. Martın 20'sİ ve 22'si arasında ilginç doğaüstü deneyimler yaşayabilirsiniz. Mart'ın 13'ü ve 14'ünde dikkatli araç kullanın ve tartışmalardan kaçının. Haklı olsanız bile bu dönemde tartışmalara girmemeniz gerekli çünkü yanlış anlaşılma olasılığınız bu dönemde oldukça yüksek olacak.  20 Mart sonrası evinizde büyük bir temizlik yapma arzusuna dönüşecek. Bu bahar temizliği sürecinde evinizde kullanmadığınız eşyalarınız, giysileriniz ve mobilyalarınızı sosyal yardım kurumlarına vermeniz sizin için manevi önem taşımaktadır.

Mart 2013 Terazi Burcu Yorumu
 
Mart ayında Teraziler için en önemli konu aşk hayatları olacak. Gezegen buluşmaları çok enerjik bir aşk dönemini işaret ediyor. Sosyal ilişkilerinin zirvesinde olan Teraziler, bu dönem aşkla risk almaktan çekinmeyecekler. Bu dönemde Teraziler için aşk her yerde ve her zaman bulunabilir. Düşünmeden girdiğiniz İlişkilerin yanlış çıkması sizi ürkütmesin, burcunuzun size verdiği sosyal iletişim dehasıyla bu ilişkilerden kolaylıkla çıkabilirsiniz. Sadakat kadar özgürlüğe de düşkünsünüz, bundan dolayı bu ay ayrılık ve boşanmalar yaşayabilirsiniz. Mart ayında özellikle daha önce kalp problemleri olan Terazilerin sağlıklarına çok dikkat etmeleri gerekiyor. Bu dönemde stres, sıkıntı, üzüntü ve öfkeden uzak durmalısınız. Sağlığınız için yapılabilecek her şeyi denemelisiniz ancak bunlar işe yaramadığında evinizde sakin şekilde dinlenmeye çekilmelisiniz.

Mart 2013 Akrep Burcu Yorumu

Aşk yaşamı açısından bu ay da Akrepler için durgun bir dönem olacak. 2- 27 Mart tarihleri arası aşk gezegeniniz 4. evinizde olacağından aile arasında toplantılar ve aile faaliyetleriniz önem kazanacak. Aile değerleri, gelenekler ve nostalji bu dönemde sizin için önemli taşıyacak. Bu dönemde fiziksel çekicilik önemli olmasına karşın Akrepler aşkta bundan fazlasını bekleyecekler. Akreplerle ilişki içinde olanların bu ay oldukça dikkatli ve anlayışlı davranmaları gerekecek. Mart ayı Akreplerin parasal olarak orta seviyede başlayıp bereket ve bolluk içinde bitirecekleri bir ay olacak. Akrepler iyi giden kariyerleri ve yeni alacakları iş teklifleri sayesinde bu ay iyi kazanç sağlayacaklar. 20 Mart sonrası Jüpiter ve Güneş'in ortak hareketleri sonucunda İşyerinizde maaş zammı alabilir veya terfi edebilirsiniz. Aile büyükleriniz, yöneticileriniz ve patronlarınız size parasal konularda büyük destek olacaklar. Uranüs gezegeninin 12 Mart tarihinde 6. evlerine yerleşerek, önümüzdeki birkaç yıl orada kalacak olması Akreplerin birkaç iş değiştirmelerine neden olacak. Her değişim sizi kariyerinizde bir adım öteye taşıyacak. Akrepler, ülke ekonomisindeki değişimden etkilenmeyecekler. Yatırım yapan Akreplerin bu süreçte sağlık alanındaki firmalara yatırım yapmaları onlara en yararlı opsiyonlan sunacak.

Mart 2013 Yay Burcu Yorumu

Mart ayında aile içi problemler yatışacak ve evde yapmakta olduğunuz bakım onarım işleri sona erecek. Bu dönemde çocuklar biraz asi davranabilirler. Onları otoritenizi kullanmak yerine aklınızı kullanarak yola getirmelisiniz.Gezegen topluluğunun tamamen batıya geçmesiyle özgürlük düzenleminiz ortadan kalkarak sosyal düzenlemizi genişleteceksiniz. Bu noktada özgürken yaptıklarınız ve başardıklarınızın meyvelerini toplayabilirsiniz. Aileniz sizin için önemli olmaya devam edecek. Aile yaşamınızı geliştirecek ve güzelleştirecek şeylerle uğraşacaksınız. Sağlıklı bir aile yaşamı insanın her alanında kendisine destek olur bu nedenle ailenize harcadığınız zaman sizin kariyerinize de olumlu etkide bulunacaktır.Mart ayı Yayların geçmişlerini analiz ettikleri, hata ve suçlarını düşündükleri ve çözülmemiş problemleri çözdüğü bir dönem olacak. Geçmişte çözülmemiş olan problemlerin çözülmesi Yaylara enerji ve deneyim katacak. Bu noktadan sonra geçmişte çektikleri acıları yaşamda aldıkları ders olarak görmeye başlayacaklar. İlişkisi olan veya evli Yaylar için bu ay balayı havasında geçecek. İlişkilerinde problem yaşayan Yaylar için yaşayacakları balayı sorunları çözmek için iyi bir fırsat olacak. Evli Yaylar ise evliliklerine yeni heyecanlar katacaklar. 12 18 Mart tarihleri arası  ilişkisi olmayan Yaylar romantik bir ilişki fırsatı yakalayacaklar. Bulduğunuz romantik ilişkide sabırlı olmalısınız.

Mart 2013 Oğlak Burcu Yorumu

İletişim faaliyetlerine zaman ayırabileceğiniz yani uzun süredir cevap vermek istediğiniz kişilerle temasa geçeceksiniz, size ivme kazandıracak. Yeni projeler, 20, Mart sonrası en ideal başlama tarihlerinde olacak. Bu ay dikkatinizi aileniz ve evinize çevireceksiniz. Bu ay sağlığınız hala en önemli konuların başında gelmektedir. Enerjinize çok dikkat etmeniz gereken stresli dönem Uranüs'ün Koç dönencesine girmesiyle ayın 20'sinden sonra başlayacak. Bu dönem İki veya üç gezegen daha aynı dönenceyi kısa süreli olarak ziyaret edecek. Bu ay ufak şeyleri kafanıza takmayın, üzüntü, sıkıntı ve gereksiz öfkelerden uzak durun. Tüm ay boyunca kalbinize, 9 Mart'a kadar ayaklarınıza, Ayın 10'nundan sonra da dönem içinde başınız, yüzünüz ve derinize dikkat gösterin. Elinizden geldiğince enerji yükseltici faaliyetler yapın ve yorgun hissettiğinizde dinlenin. Ayın 9'ına kadar inançlarınızı kuvvetli tutun, bol bol dua edin ve insanlardan sizin için dua etmelerini isteyin.Bu ay aşk hayatınız olağan ve durgun geçecek ancak Ay'ın gösterdiği değişimle sosyal çekiminiz ayın 9 - 19'u arası çok kuvvetli olacak.
 Mart 2013 Kova Burcu Yorumu
 Her istediğiniz şeyin anında gerçekleşmesi ve amaçlarınıza hemen ulaşma kabiliyetiniz Mart 2013'de de devam edecek, Mart ayı ayrıca parasal olarak harika bir dönem olacak. Bu ay her taraftan maddi kazanç sağlayabileceğiniz olanaklara kavuşacaksınız. 26 - 27 Mart tarihlerinde hiç beklemediğiniz bir yerden (maaş, artışı, ikramiye, piyango veya miras) oldukça büyük bir maddi kazanç sağlayacaksınız. Parasal içgüdülerinizin iyi olacak. Bu ay geçen ay gibi iletişim faaliyetlerine zaman ayırabileceğiniz yani uzun süredir cevap vermek istediğiniz kişilerle temasa geçeceksiniz. Yeni projeler, 20 Mart sonrası en ideal başlama tarihlerinde olacak. Öğrenciler bu ay içinde derslerinde çok başarılı olacaklar. Kova insanı yaratıcı işler veya satış ya da pazarlama alanlarında mesleklerinde başarıyı yakalayacaklar. Fazla ve boş konuşmalar enerjinizi tükettiği gibi çevrenizde olan etkinizi ve saygınlığınızı da zedeleyebilir. Aradıkları aşkı bulabilecekler.

Mart 2013 Balık Burcu Yorumu

Mars gezegeniz bu ay da dönencenizde kalmaya devam edecek. Geçen ay anlattığımız gibi Mars insana enerji, güç, güven ve girişkenlik verir. Dolayısıyla bu ay fiziksel işlerde ve yaptığınız diyette çok başarılı olma şansınız var. İmajınız olağan üstü şekilde çekici hale gelmiş durumda ve istediğiniz herkesi çaba harcamadan etkileyecek haldesiniz. Mars gezegenin size sağladığı enerjiyi akıllıca kullanın.Mars'ın parasal gezegeniniz olması nedeni ile bu ay da maddi olanaklarınız çok bol olacak. Siz parayı aramayacak adeta para sizi Mart ayında bulacak. Bu ay pahalı elbiseler, aksesuarlar ve ev aletleri alabilirsiniz. Zengin görünüşünüz ve yaşam tarzınız parayı size daha çok çekecek. Bu süreçte fiziksel zevklerin tümünden doyasıya yararlanacaksınız. Yalnız bunu yaparken dikkatli olun ve aşırıya kaçmayın. Aşırı dozda fiziksel zevk insanı hasta edebilir.

Hayatta her şeyin bahar tadında sizleri bulması dileği ile…

www.medyabey.com

https://twitter.com/eceer6

http://blogcu.com

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..