Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ağustos '17

 
Kategori
TV Programları
 

Masum Dizisi Eylül’de Kanal D’de Yayında

Masum Dizisi Eylül’de Kanal D’de Yayında
 

Dijital Tv platformunun yeni temsilcilerinden olana Blu tv Masum dizisini ilk yayıncısıdır. Yapımcılığını D Pruductions’un üstlendiği dizi Kanal D’de Eylül ayında yayına girecek. Aslında benim deyimimle “Kendin çek, kendin seyrettir “ tadında ama oldukça da başarılı bir dizi ile izleyenlerin karşısına çıkıyor Kanal D.

Dizinin senaryosu Berkun Oya’nın “Bayrak” adlı tiyatro oyunundan ekrana adapte edilmiş. Yönetmen koltuğunda Seren Yüce oturuyor.

Sıradan bir Türk ailesi gibi görünen emekli komiser Cevdet ve ailesinin etrafında örülmüş polisiye ve drama örüntüsü. Emekli Komiser Cevdet ve karısı, ömürlerinin son yıllarını şehirden uzaktaki küçük çiftlik evlerinde huzur içinde geçirmektedirler. Ta ki küçük oğulları bir gece yarısı korkunç bir haberle eve gelene kadar…

İlk profesyonel internet dizisi olma özelliğini taşıyan Masum’un oyuncu kadrosunda ekranların sevilen isimleri yer alıyor.

Masum dizinin başrollerinde Haluk Bilginer, Nur Sürer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen ve Bartu Küçükçağlayan yer alıyor. 

Küfür kafir içermeden yazılmış bir hikayenin aslında Oscarlık başarısını izleyici nasıl bulacak bilemedim. Çünkü Türk izleyenler pek de polisiye izlemiyor. Oysa kanal D bu konuda her seferinde hevesli ve ısrarlı. Bence de böyle bir kitle oluşturmalı ekran karşısında ama özenli hikayelerle oluşturulmuş olmalı. İşte Masum’da böyle bir dizi, oyunculuk şahane, müzikler tam tadında ama reytingler ne olacak bilemeyeceğim.

Çekimlerin bazı noktalarında kendiliğinden “filme çekilmiş tiyatro havası” teneffüs etsek de alışılmışın dışında farklı bir dizi. Bana kalsa bu dizide: oyunculuklar harika, mekanlar güzel, gizem var, suç var, polisiye var. Dolayısı ile de iz bırakan dizilerden olacak ama ben polisiye seviyorum ve bu dizinin de sevilmesini bekliyorum, tıpkı Kanal D gibi

Hayatta seveninizin çok olması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://facebook.com/pages/Ece-Er

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..