Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '16

 
Kategori
Astroloji
 

Mayıs ayı Burç yorumları

Mayıs ayı Burç yorumları
 

Hızır İlyas Türbesi (Develi/ Kayseri)


KOÇ : Merkür retrogate hareketini 2-22 Mayıs arası burcunuzda tamamlayacağı için en çok etkilenen burçlardan biri olma ihtimaliniz yüksek. İletişim, haberleşmeler, küçük kardeşler ve komşular ile sorunlar ya da gecikmeler  meydana gelebilir. Ortaklıklar, hukuki işler gibi konularda yeni girişimler yapmanız gerekebilir. Birlikte çalıştığınız insanlar ile ilgili olarak soru işaretleri aklınızda oluşabilir. Yaşam enerjinizin hukuk, adalet, hak-eşitlik, dengeler üzerine yoğunlaştığını fark edebilirsiniz.

BOĞA : 6 Mayıs’da oluşacak olan dolunay etkisi ile bilinçaltında var olan bazı gerçeklerin ortaya çıktığını görebilirsiniz. Hassasiyetiniz artmış olabilir bu arada eşzamanlılıklar ya da rüyalarınız aracılığıyla bir takım haberler alabilirsiniz. 22 Mayıs’a kadar zorunlu olmadıkça antlaşmalara imza atmayabilirsiniz. 25 Mayıs’dan sonra olumlu olarak bazı değişimlerin gerçekleştiğini fark edebilirsiniz.Yeni flörtler, ilişkilere açık  olmak isteyebilir ve kişisel olarak imajınızda değişiklik yaratmaya çalışabilirsiniz.

İKİZLER :  Ortaklaşa çalışılan işlerdebazı sıkıntılar, iletişim güçlükleri kendini gösterebilir ve ifade sorunları yaşayabilirler, haklarında dedikodu yapıldığını öğrenebilir, kendileri başkaları hakkında dedikodu yaparken bir takım sorunlar yaşayabilirler. 2 Mayıs tarihinde Merkür retrogade hareketine başlaması nedeniyle, uzun zamandır saklı gizli kalmış konular, sorunlu olan kişiler ve taraflar hakkında bazı doğruların ortaya çıkmasına sebep olabilir. Hemen sonuçlanmayacak olan bu durum biraz canınızı sıkabilir.

YENGEÇ : Venüs’ün retrogade geçmesiyle birlikte özellikle evlilik, ikili ilişkiler, ortaklıklar, sürekli çaba vermeleri gereken konular sonuçlanarak bazı yeni kararlar almanız gerekebilir. Bu alanlarda evvelden ortaya çıkan fakat kapandığı düşünülen konular önümüzdeki dönemde kendini yoğun şekilde tekrar gösterecek ve Merkür’ün de geri hareketi nedeni ile geçmişe dönüş yapabilirsiniz. Yengeç ve yükselen burcu yengeçlerin hayatlarında çözüme dayalı önemli adımları bekletmek daha doğru olabilir.

ASLAN : Bu ay ufak dikkatsizliklere açık hale gelebilir ve ateşli hastalıklar, baş yüz, boyun bölgesinde problemler ortaya çıkabilir. Eğitim, iletişim, seyahatler, kardeş ve arkadaş ilişkileri alanlarında olumsuz etki altında kalarak bazı problem çıkabilir. Ayrıca, kısa ve uzun seyahat planlarında aksilikler olabilir, yolculuklar ile ilgili olarak endişeler yaşayabilirsiniz. Bazı görüşmeleri bu dönemde yanlış anlayabilirsiniz. Tepkilerinizi buna göre ayarlayabilirseniz boşuna gerilmemiş olabilirsiniz.  

BAŞAK : Maddi alanda oluşabilecek ani harcamalar ve beklenmedik maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde bazı harcamaları artırmanız zararlı olacağı için tüm alışverişlerinizi planlı yapmanız iyi olabilir. Ödemelerin gecikmesi de olacağından yeni yatırımları bu dönem sonrasına bırakmaları ve acil ihtiyaçları dışında alımlara yönelmemeleri iyi olacaktır. Yeniay duygusal ilişki kurmakta zorlanan başak burçları için olumlu etki yaratarak güven kazanmanıza sebep olabilir.

TERAZİ :Mars’ın gergin etkisiyle ailevi ortamlarda gerilimler oluşabilir ve bazı ilişkilerin bağlarını koparma kararını alabilirler. 21 Mayıs  dolunay etkisi ile ilişkiler olumlu olmayabilir. Bununla birlikte mülk satın alma, devretme işi olan bu tür bir işten maddi beklentisi olan teraziler bekledikleri gelişmelerin yavaş gerçekleşmesine hazırlıklı olmalılar. Ayrıca ailevi olarak herkesi ilgilendirecek maddi kayıplar oluşabilir. 22 Mayıs tarihinden sonra kayıplarınızın azaldığını fark edebilirsiniz.

AKREP :  Sağlık, kariyer ile ilgili sorunlar nedeniyle huzursuz olan akrepler bu dönemde de bu endişeler ve gerginlikleriyle yola devam edebilirsiniz. Uyku problemleri yaşıyor olabilirsiniz. Uzun seyahat programları yapabilir ve yurt dışı bağlantılı işlerde başarılar elde edebilirsiniz. İçe dönük algılarınızda gelişme olabilir. Çevrenizdeki birine aniden ilgi duyabilirsiniz. Akrep ve yükselen akrep burçları beslenmelerine dikkat etmezler ise sağlıklarıyla ilgili olarak maalesef bazı sorunlar yaşayabilirler.

YAY :  Yay ve yükselen yay burçları bazı olaylar nedeniyle duygusal ilişkilerinde yara alma ihtimali olabilir. Bu alanda ortaya çıkan bitişler veya tam olarak bitişi içermeyen kopuşlar, tıkanıklıklar devam edebilir. Kişisel olarak bazı değişiklikler yapma isteklerinizin artabilir. Ayrıca Başak burcunda bulunan yönetici gezegeni Jüpiter’in olumlu açı etkisi ile daha önce isteyip de gerçekleştiremediğiniz bazı konuların detayına inerek, bazı bilgileri elde edebilirsiniz. Eğlence ortamlarında ilk kez huzursuz hissedebilirsiniz.

OĞLAK : Oğlak ve yükselen oğlak burçları aile arasında  bazı problemlerle karşılaşabilirler. Evde tartışma ve huzursuzluk ortamı oluşabileceği gibi ev aletlerinde bozulmalar evde tadilat gerektirecek ve masrafa sokacak bir takım aksiliklerle uğraşabilirsiniz. Ebeveynlerle ilgili bir takım sıkıntılarla da uğraşabilirsiniz.  Ayrıca evlilik kararı alabilir, ilişkilerinizi bir adım öteye taşıyarak ciddi bir ilişki içersine girebilirsiniz. Bazı konularda başarı elde edebilir,  insanlarla  uzun vadede mesleki anlamda işlerinde yardımcı olabilecek tanışma fırsatları yakalayabilirler.  

KOVA : Bu ay burcu kova veya yükseleni kova olan kişileri iletişim alanında zorluklar, iletişim araçlarında, araçlarında arızalanmalar bekliyor. Kısa ve uzun yolculuk planlarında sapmalar engellenmeler nedeniyle keyfiniz biraz kaçabilir. Mesleki anlamda ise kendini gösterecek olan olumlu etki, iş arayan yahut terfi bekleyen kovalar için oldukça verimli olacaktır. Ayrıca baba yahut otorite figürleriyle olan iletişimleri oldukça kuvvetli olabilir. Gergin tavırlarınızın farkında olmanıza rağmen, endişeli hallerinizi üzerinizden atmalısınız.

BALIK :.Balık ve yükselen balık burçları bu ay ekstra ödemeler olabilir. Ayrıca bazı sırların da  gündeme geldiğini görebilirsiniz. İş yaşamınızdaki arkadaşlarınızla kısa süreli alınganlıklar yaşayabilirsiniz. 6 Mayıs’da gerçekleşecek olan yeniay size uzun zamandır planladığınız bazı olayların iyi olarak sonuçlanmasına sebep olabilir. Merkür'ün retrogade hareketi ile olayları farklı yorumlayabilirsiniz. Mantığınızla hareket etmeye çalışmak sanırım en doğru davranış şekli olabilir.

Astrolog Hülya Ataşcıoğlu

 
Toplam blog
: 23
: 2617
Kayıt tarihi
: 17.10.14
 
 

İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi ve Arkeoloji bölümünden sonra eski mısır uygarlığına olan ilgi..