Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '17

 
Kategori
Astroloji
 

Mayıs ayının astrolojik etkileri

Geçtiğimiz aylardaki Venüs ve Merkür gerilemesinin etkisiyle temeli sağlam olmayan ilişkilere pek çoğumuz son verdik. Şimdi Mayıs ayıyla beraber; sağlam ve kalıcı ilişkilere adım atma zamanı geliyor. 03 Mayıs itibariyle Merkür düz harekete geçecek, ardından 16 Mayıs günü Boğa burcuna geçiş yapacak. Böylece hayatınızla ilgili daha ciddi ve gelecekte size istikrar kazandıracak kararlar alabileceksiniz.

10 Mayıs günü Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunayı takip eden üç gün boyunca olaylara daha derinden bakabilir ve şüpheci olabilirsiniz. Ayrıca 11 Mayıs günü Mars ve Neptün arasında olumsuz etkileşim olduğu için, harekete geçmekte zorlanabilir ve kafanız karışmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak bu dolunaydaki krizleri doğru yönettiğiniz takdirde, 16 Mayıs’tan itibaren git gide hayatınıza düzen gelmeye başlayacak. Özellikle 19 Mayıs günü gerçekleşecek olan Satürn ve Uranüs arasındaki olumlu etkileşim sayesinde, kalıcı değişim yapma gücü elde edeceksiniz.

20 Mayıs günü güneşin İkizler burcuna geçişiyle birlikte, kendinizi daha enerjik hissedecek ve kafanızdaki projeleri birer birer uygulamaya başlayacaksınız. 25 Mayıs günü gerçekleşecek olan İkizler burcu yeniayı ise; Mayıs’ın son haftasının eğitim, iletişim ve seyahatler açısından gayet olumlu bir enerji taşıdığına işaret ediyor.

Ancak 25 Mayıs günü gökyüzünde aynı zamanda Venüs ile Plüton arasında olumsuz etkileşim olduğu için, söz konusu tarih civarında ikili ve sosyal ilişkilerde güç savaşlarından uzak durmanız gerektiğini vurguluyor. 29 Mayıs günü Mars ile Satürn arasında olumsuz etkileşim olduğu için; önemli girişimlerinizi bu güne denk getirmemenizde fayda var. Hep doğru kararları vereceğiniz ve kalıcı bir ilişkiye başlayacağınız bir ay diliyorum. Sevgiyle kalın ve kendinize iyi davranın.

 

 
Toplam blog
: 49
: 4370
Kayıt tarihi
: 27.01.12
 
 

25 Ocak İstanbul doğumludur. Alman Lisesi'nden mezun olduktan sonra başladığı lisans eğitimini İs..