Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '17

 
Kategori
Astroloji
 

08 - 14 Mayıs 2017 Haftalık burç astroloji: 08 Mayıs yoğun, 09 Mayıs Bereket günü !

08 - 14 Mayıs 2017 Haftalık burç astroloji: 08 Mayıs yoğun, 09 Mayıs Bereket günü !
 

haftalık astroloji


08 Mayıs Pazartesi -9 katsayısı ile haftanın en yoğun günü olma özelliğindedir. Bu günde yine Jüpiter transiti Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkilerken, İkizler, Aslan, Yay, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu yönde etkileyebilir. 08 Mayıs günü Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Uranüs, Satürn, Plüto da düşük katsayıda olacağından bu günde egoistlikler, duygusal dalgalanmalar, kurnalıklar, iletişim problemleri, talepkarlık ve açgözlülük, kararsızlıklar, huzursuzluklar, art niyetlilik, kısıtlanma, yasak ve engellemeler, olumsuz değişimler, patavatsızlıklar, abartılı, fanatik davranışlar meydana gelebilir. Bu durumdan en çok Yengeç ve Oğlak burçları olumsuz etki alabilir. Yengeç burcu deyince akla ilk Amerika gelmektedir. Oğlak burcu deyince de Rusya (25 Aralık 1991) gelmektedir. Kuzey Kore Lideri Kim Jong (08 Ocak 1983) da Oğlak burcudur. Ülkemizden de örnek verecek olursak Devlet Bahçeli (01 Ocak 1948) Oğlak burcu olup, Meral Akşener (18 Temmuz 1956) ise Yengeç burcudur. 08 Mayıs günü Boğa, İkizler, Akrep, Yay burçlarını sembolize eden şeyler ise diğer burçlara kıyasla daha olumlu etkiler alabilirler. Kişisel olarak Natal Güneşi Yengeç, Oğlak olanlar Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlara karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin; (Mayıs 2017 burç)

08 Mayıs günü için olasılıklar
- Amerika (Güneş Yengeç Mars İkizler) ve Rusyanın (Güneş Oğlak Mars Yay) birbirlerini olumsuz etkilemesi olasıdır.
- Amerika ve Rusya, Natal Marsı Akrep olan Kuzey Kore'den (09 Eylül 1948), Japonya'dan (11 Şubat 660) olumsuz etkiler alabilir.
- Amerika Meksika.dan olumsuz etkiler alabilir.
- Kuzey Kore Lideri Kim Jong Amerika'dan, Rusya'dan, Rusya Başkanı Putin'den olumsuz etkiler alabilir.
- Irak ise Amerika, Almanya, Fransa.dan, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi.den, Kürdistan Bölgesel Yönetiminden, Suriye Başkanı Esad.dan olumsuz etki alabilir.
- IMF ve FED Amerika, Almanya, Fransa.dan, IMF Başkanı Christine Lagarde.dan, AB (Avrupa Birliği) ve AB Başkanı Donald Tusk.dan olumsuz etki alabilir.
- Devlet Bahçeli ve Meral Akşener, parti bazında MHP.den, AKP.den, HDP.den, Sinan Ogan.dan, Koray Aydın.dan, Başbakan Binali Yıldırım.dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan.dan olumsuz etkiler alabilir.
- Almanya Başbakanı Angela Merkel, Amerika.dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan.dan, Rusya Başkanı Putin.den, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi.den, Suriye Başkanı Esad.dan olumsuz etkiler alabilir. (haftalık burç)
 


09 Mayıs Anunnakilerin Bereket Günü ! (Natal Marsı İkizler ve Yay burçlarına olumlu etki)

09 ve 10 Mayıs ise -3 katsayısı ile haftanın olumlu günlerinden sayılabilir. Bu günde bir tek Güneş, Venüs ve Jüpiter -1 katsayısında olacaktır. 09 Mayıs ayrıca tarihde Avrupa Günü olarak da geçmektedir. Bu günde II. Dünya Savaşı’nın ardından, 9 Mayıs 1950'de Fransa Dışişleri Bakanı Robert SCHUMAN, Avrupa kıtasında barış, dayanışma ve refahın yeniden inşa edilebilmesi için savaşan ülkeleri “birlik” olmaya çağırdı. Avrupa Birliği'nin temellerini attığı için bu gün, AB’nin resmi günü olarak kutlanıyor. (haftalık astroloji)

Ayrıca 09 Mayıs Rusyanın Zafer Bayramı olarak da geçmektedir. 09 Mayıs için bir yerden duyduğum bilgiye göre "Anunnakilerin takvimlerine göre Bereket Günüdür". 09 Mayıs günü Tr Ay ve Tr Neptün +4 katsayısında olup Natal Marsı Boğa, İkizler, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar son derece olumlu etkiler alabilirler. Bu burçların arasında 09 Mayıs günü en olumlu etkiyi İkizler ve Yay burçları alabilir. Yanlız İkizler ve Yayların bir tek Venüs transitine dikkat etmeleri gerekebilir. İkizler burcu deyince akla ilk ABD Başkanı Donald Trump gelmektedir. Yay burcu olan ünlülerden Rıza Zarrab (09 Aralık 1983) da 09 Mayıs günü olumlu etkiler alabilir. Ama yine de bu kişilerin Venüs transiti hangi evlerindeyse o konulara dikkat etmeleri gerekebilir. Natal Marsı İkizler ve Yay olanlar örneğin Amerika, Almanya, Fransa, Rusya, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, AB Başkanı Donald Tusk gibi isimler 09 Mayısda son derece olumlu etkiler alabilirler. (Mayıs astroloji)

09 Mayıs günü Uranüs (özgürlükçü kişi ve gruplar, arkadaş ve tanıdıklar, bilimsel buluşlar, teknolojik aletler) transiti +3 katsayısında olup Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu yönde etkilerken Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz yönde etkileyebilir. Bilhassa İsrail, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda, MHP, FBI (Federal Soruşturma), AB (Avrupa Birliği), Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton gibi ülke, grup ve kişiler Uranüs hangi evlerindeyse o konularda arkadaş ve tanıdıklarından, özgürlükçü kişi ve gruplardan, teknolojik aletlerden olumsuz etkiler alabilir ve huzursuz olabilirler. Sadece Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep veya Kova olanlar da 09 Mayıs günü Uranüsü sembolize eden konularda ikilem ve içsel çatışma yaşayabilir ve huzursuz olabilirler. Örneğin 09 Mayıs günü Güneşi Boğa Marsı Yengeç olan İngiltere, AB Başkanı Donald Tusk.dan yada Amerika, Almanya, Fransa gibi ülkelerden, Almanya Başbakanı Angela Merkel.den Uranüs bazında olumsuz etkiler alabilir. 09 Mayıs günü ülkemiz Türkiye de Uranüs bazında olumsuz etkiler alabilir. Örneğin Türkiye Uranüsü sembolize eden Yunanistan.dan, Kürdistan Bölgesel Yönetiminden, MHP.den, Natal Marsı İkizler olan Amerika.dan, Kıbrıs Rum Cumhuriyetinden, Almanya.dan, Fransa.dan, AB Başkanı Donald Tusk.dan, Natal Marsı Yay olan Rusya.dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan.dan, Almanya Başbakanı Angela Merkel.den, Rusya Başkanı Putin.den, İran Başkanı Hasan Ruhani.den olumsuz etkiler alabilir. Uranüs transiti Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri 13, 14 Mayıs günleri de huzursuz edebilir.
  

11 Mayıs İkizler ve Yay burçları Venüse Dikkat !

11 Mayıs Perşembe günü İkizler ve Yay burçları bilhassa -2 katsayısındaki Venüs transitinden çift yönde olumsuz etki alabilirler. Venüs transiti hangi evinizdeyse 11 Mayıs günü talepkar ve açgözlü kişilere, para konularına, yavaşlık ve kararsızlıklara dikkat etmelisiniz. 11 Mayıs günü İkizler ve Yay burçlarını sembolize eden uzun ve kısa yollarda yavaşlık (grev benzeri şeyler) olabilir. (2017 Mayıs burç)

11 Mayıs günü Boğa ve Terazi burcundan kişilerin katsayıları düşeceğinden İkizler ve Yay burcundan kişilerle çatışma yaşayabilirler. Örneğin ABD Başkanı Donald Trump 11 Mayıs günü Venüs bazında Boğa brucundaki karısından, İngltere, İsrail, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Türkiye, Meksika gibi ülkelerden, Fetullah Gülen, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, FED Başkanı Janet Yellen, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab gibi kişilerden olumsuz etkiler alabilir. (2017 haftalık burç)
  

Haftanın olumlu olayları

10 Mayıs Çarşamba günü Neptün transiti +5 katsayısı ile Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu yönde etkileyebilir. Kişisel olarak Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar Neptün bazında olumlu etkiler alabilirler. (Mayıs 2017)

12 Mayıs Cuma günü Ay +5 katsayısında olup Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burçları olumlu yönde etkiler alabilirler. 13 Mayıs Cumartesi günü Ay transiti yine +5 katsayısında olup Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu yönde etkileyebilir. 12 ve 13 Mayıs günleri Yengeç burcundan kişilerin katsayıları yükseleceğinden etraflarına olumlu enerji yayabilirler. Örneğin ABD Başkanı Donald Trump kendi ülkesi Amerikadan 12, 13 Mayıs günleri Ay bazında (ülke güvenliği, vatani konular) olumlu etkiler alabilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(08, 11, 14 Mayıs 7.ev Jüpiter, 11, 13 Mayıs 1.ev Venüs Dikkat, Venüsden 3 ve 9.eve olumsuz yansıma, 09 Mayıs 8.ev Ay, 12.ev Neptün süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/04/08-14-mays-2017-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Boğa
(08, 11, 14 Mayıs 6.ev Jüpiter, 11, 13 Mayıs 12.ev Venüs Dikkat, Venüsden 2 ve 8.eve olumsuz yansıma, 09 Mayıs 7.ev Ay, 11.ev Neptün süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/04/08-14-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_30.html


Yükselen İkizler
(08, 11, 14 Mayıs 5.ev Jüpiter, 11, 13 Mayıs 11.ev Venüs Dikkat, Venüsden 1 ve 7.eve olumsuz yansıma, 09 Mayıs 6.ev Ay, 10.ev Neptün süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/04/08-14-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_14.html


Yükselen Yengeç
(08, 11, 14 Mayıs 4.ev Jüpiter, 11, 13 Mayıs 10.ev Venüs Dikkat, Venüsden 12 ve 6.eve olumsuz yansıma, 09 Mayıs 5.ev Ay, 9.ev Neptün süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/04/08-14-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_4.html


Yükselen Aslan
(08, 11, 14 Mayıs 3.ev Jüpiter, 11, 13 Mayıs 9.ev Venüs Dikkat, Venüsden 11 ve 5.eve olumsuz yansıma, 09 Mayıs 4.ev Ay, 8.ev Neptün süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/04/08-14-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_57.html


Yükselen Başak
(08, 11, 14 Mayıs 2.ev Jüpiter, 11, 13 Mayıs 8.ev Venüs Dikkat, Venüsden 10 ve 4.eve olumsuz yansıma, 09 Mayıs 3.ev Ay, 7.ev Neptün süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/04/08-14-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_34.html


Yükselen Terazi
(08, 11, 14 Mayıs 1.ev Jüpiter, 11, 13 Mayıs 7.ev Venüs Dikkat, Venüsden 9 ve 3.eve olumsuz yansıma, 09 Mayıs 2.ev Ay, 6.ev Neptün süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/04/08-14-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_16.html


Yükselen Akrep
(08, 11, 14 Mayıs 12.ev Jüpiter, 11, 13 Mayıs 6.ev Venüs Dikkat, Venüsden 8 ve 2.eve olumsuz yansıma, 09 Mayıs 1.ev Ay, 5.ev Neptün süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/04/08-14-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_33.html


Yükselen Yay
(08, 11, 14 Mayıs 11.ev Jüpiter, 11, 13 Mayıs 5.ev Venüs Dikkat, Venüsden 7 ve 1.eve olumsuz yansıma, 09 Mayıs 12.ev Ay, 4.ev Neptün süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/04/08-14-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_47.html


Yükselen Oğlak
(08, 11, 14 Mayıs 10.ev Jüpiter, 11, 13 Mayıs 4.ev Venüs Dikkat, Venüsden 6 ve 12.eve olumsuz yansıma, 09 Mayıs 11.ev Ay, 3.ev Neptün süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/04/08-14-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_5.html


Yükselen Kova
(08, 11, 14 Mayıs 9.ev Jüpiter, 11, 13 Mayıs 3.ev Venüs Dikkat, Venüsden 5 ve 11.eve olumsuz yansıma, 09 Mayıs 10.ev Ay, 2.ev Neptün süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/04/08-14-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_42.html


Yükselen Balık
(08, 11, 14 Mayıs 8.ev Jüpiter, 11, 13 Mayıs 2.ev Venüs Dikkat, Venüsden 4 ve 10.eve olumsuz yansıma, 09 Mayıs 9.ev Ay, 1.ev Neptün süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/04/08-14-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_78.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..