Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '17

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Memur-Sen Engelliler Komisyonu Samsun Büro Memur-Sen’de

Memur-Sen Engelliler Komisyonu Samsun Büro Memur-Sen’de
 

Samsun Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Murat Kiper ve Yönetim kurulu üyeleri. Samsun Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa KARABİBER ve Yönetim Kuruluna Yeni hizmet binasında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kiper, Engelliler komisyonu olarak Memur-sen ailesi içerisinde çalışmalar yaptıklarını, engelli memurların hak ve menfaatleri konusunda kazıntımlar elde ederek, engelli çalışanların iş hayatında kolaylaştırmalar yapma çabası içerisinde olduklarını beyan ederek, Büro Memur-sen engelli üyeleri için de aynı faaliyetleri yürüttüklerini, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını, diledi.

Karabiber, Ziyarettten duyduğu memnuniyeti belirterek,  Samsun Büro Memur-sen olarak, engelli memurların gerek iş hayatında gerekse sosyal hayatında Engelli komisyonu ile birlikte kolaylaştırıcı çalışmalar yaparak, üretken ve hizmeti memnun sunan memurlar olması yolunda ciddi çalışmalar yaptıklarını, bundan sonrada bu çalışmaların engelliler komisyonunun talapleri doğrultusunda artarak devam edeceğini söyledi.

 
Toplam blog
: 105
: 112
Kayıt tarihi
: 27.11.12
 
 

Samsun Valiliği, İlkadım Kaymakamlığı, Samsun İntermet Kurulu, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şub..