Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mart '16

 
Kategori
Astroloji
 

Merkür koçta

Merkür koçta
 

Merkür 22 Mart-6 Nisan tarihleri arasında Merkür Koç burcunda olacak.

Astronomik olarak Merkür en hızlı ve Güneş’e en yakın olan gezegendir. Merkür Güneş’ten hiçbir zaman fazla uzaklaşamaz, ondan sadece 28 dereceye kadar uzaklaşabilir.

Merkür’ün temel fonksiyonu iletişimdir. Yönelimleri ise bilgi alışverişi, koordinasyon ve yorumlamadır. Merkür zekayı ve rasyonelliği temsil eder. Merkür bu burçta rahattır çünkü Merkür’ün uçarılığı ve hızlılığı Koç’un ateşli ve aktif doğasıyla uyum gösterir. Öte yandan, Koç’un düşünmeden hareket etmesi ve oto-kontrolsüzlüğü Merkür için yorucu olabilir.

Bu dönemde, kendimizi aktif ve enerjik hissedebiliriz. Açık sözlü olma eğiliminde olabiliriz, fakat sınırlarımızı bilmezsek, yani aşırı dobra konuşursak, karşımızdaki kişileri istemeden de olsa incitebilir ve üzebiliriz.

Bir konu hakkında alacağımız kararlar daha çabuk olacaktır. Çok ivedi ve düşünmeden kararlar almak bizi bazı durumlarda hayal kırıklığına uğratabilir ve olumsuz sonuçları olabilir.

Yaratıcı fikirler üretebiliriz bu dönemde. Pratik ve çabuk çözümler bulabiliriz.

Hayatımızla ilgili alacağımız kararlarda daha kolay inisiyatif kullanabiliriz, fakat fikirlerine güvendiğimiz kişilere de danışmak yerinde ve doğru olabilir.

Sosyal çevremizle olan iletişimlerimizde girişken davranışlar sergileyebiliriz.

Sevgi,güç ve cesaretle,
Burçin Borazan Tezay

 
Toplam blog
: 47
: 498
Kayıt tarihi
: 22.07.15
 
 

14 Mayıs 1975'te İstanbul'da doğdum. Güneş burcum Boğa, yükselenim Aslan ve Ay burcum ise Yengeçt..