Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Aralık '10

 
Kategori
Futbol
 

Mersin Amatör Ligi'nde ilk yarının galibi Meski Spor...

Mersin Amatör Ligi'nde ilk yarının galibi Meski Spor...
 

Mersin'de Amatör Ligin İlk Yarı Galibi MESKİ Spor.


Mersin Süper Amatör Futbol Ligi’nde MESKİ Spor, Silifke Şehir sahasında Taşucu Spor’u 4–0 mağlup ederek puanını 22'e çıkardı. Bu sonuçla galibiyet serisini ilk devre sonunda 7’ye çıkaran temsilcimiz, grubunda liderliğini sürdürdü.

Mersin Süper Amatör Süper Ligi’nde mücadele eden MESKİ Spor, ilk devreyi galibiyet ile kapadı. Taşucu Spor’u kendi saha ve seyircisi önünde 4–0 yenen temsilcimiz, grubunda 22 puana ulaşarak 1.sırada ki yerini korudu.

Ligin birinci devresini iyi bir sonuç ile kapatan MESKİ Spor takımının antrenörü Muzaffer Tozlu, ikinci yarıda da galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini belirterek, "MESKİ Spor olarak ligin ilk yarısının son maçını iyi bir sonuç ile bitirdik. Ligin ilk devresinin son haftasında sahadan bol gollü galibiyetler alarak galip ayrıldık. " dedi.
MESKİ Spor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, Mersin Süper Amatör Lig`de bu sezonda ilk yarıyı lider bitirdiklerini ve başarılarının tesadüf olmadığını kanıtladıklarını söyledi.

Mersin Süper Amatör Futbol Ligi’nde geçen yıl olduğu gibi bu yılda ligin ilk yarısını başarılı bir şekilde tamamladıklarını hatırlatan başarılı teknik adam, “Geçen yıl elde edilen başarının bu yıl elde edilmesi bizi mutlu etti. Bu başarımızın tesadüf olmadığını herkese gösterdi. Artık Mersin`de hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını herkese göstermeye başladık. Geçen yıl son haftalarda şampiyonluğu kaybettik. Bu yılda ilk yarıyı yine lider bitirdik. Başarılı olmak istiyoruz” diye konuştu.
22 puanla Amatör Süper Ligde averajla lider durumda bulunan MESKİ Spor takımı, rakibi Yeni Mezitli Spor takımı ile 2 nci devre 1 nci hafta maçını 17 Aralık 2010 Pazar günü saat 14.00'te Güneykent sahasında oynayacak.

TAŞUCU SPOR: 0 - MESKİSPOR: 4

Stat: Silifke Şehir
Hakemler: Hüdaverdi Savcı, Ali Adıgüzel, Kemal Mavi

TAŞUCUSPOR: Enis Uguz, Şahin Volkan Yetkin, Emir Karamizah, Volkan Öztür, Halil Koçak, Munir Toka, Sedef Çağırdan, Burak Ergün, Yalçın Buket, Adem Ozan, Osman Göbekçi

Yedekler: Fırat Tosun, Ali Yılmaz, Uğur Akçay, İbrahim Üstün, Murat Aytekin, Gökhan Bıldırcın, İhsan Erkın

MESKİSPOR: İbrahim Sucu, Fuat Zengin, Gökhan Şenses, Ramazan Küçükköse, Serkan Çelik, Veysel Kalkan, Mahmut Karaahmet, Ekrem Özdemir, Ahmet Hocaoğlu, Mustafa Sevilgen, Erdi Devrim

Yedekler: Muhammet Kıran, Hüseyin Gamsız, Koray Ünlü, Mehmet Sarıca, Nurettin Karacan, Murat Metin, Melih Yankı

Goller: Dk. 10 Ekrem Özdemir (Penaltı ) (MESKİ Spor), Dk. 26 – 82 Ramazan Küçükköse (MESKİ Spor ) Dk. 43. Erdi Devrim (MESKİ Spor)

Kırmızı Kart: Emir Karamizah ( Taşucuspor )

Sarı Kartlar: Osman Göbekçi (Taşucuspor), Halil Koçak (Taşucuspor), Şahin Volkan Yetkin (Taşucuspor), Mahmut Karaahmet (MESKİ Spor), Erdi Devrim (MESKİ Spor)
 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..