Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

Meryem Uzerli Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da!

Meryem Uzerli Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da!
 

Bu sezonun bomba transferlerle ve yeni sürprizlerle geçeceğini artık resmen biliyoruz. Bu durum yüzünden hemen her gün sürpriz olarak nitelendirilebilecek bir haber ile karşı karşıya kalıyoruz. Kimi zaman dizilerin bitişine kimi zaman ise aynı dizilerin yeniden doğuşuna sahne olan dizi dünyasının içerisindeki gelgitleri bizlere gösteren bu haberler sayesinde buralarda haber paylaşabiliyoruz. 

Bahsi geçen sürprizlerden bir tanesi diyeceğim ama, daha önce de bu haber ile ilgili iddialar çıkmıştı. Dolayısıyla sürpriz yerine ''beklenen oldu'' desek daha doğru olacak sanırım. 

Bir süre önce Gecenin Kraliçesi isimli dizide Murat Yıldırım ile başrolleri paylaşan Meryem Uzerli, projenin hüsran ile sonuçlanması yüzünden ortalıklardan kaybolmuştu. Bu kayboluşun ardından Uzerli ile ilgili olarak ATV'de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olacağı yönünde haberler çıkmıştı. Ve bu haberler bir süre sonra yalanlanarak çürütülmüştü. Ancak gün oldu, devran döndü ve sonunda bu haber resmen gerçekleşti.

Yeni sezon öncesi Müjde Uzman'ı Kiralık Aşk'a gönderen ve yerine yüzüne hasret kaldığımız Sanem Çelik'i getiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bununla yetinmeyerek Meryem Uzerli'yi de oyuncu kadrosuna kattı. Daha önceden yalanlanan haber bugün oyuncunun bağlı olduğu yapım şirketi tarafından resmen açıklandı.

O zaman akıllara şu soru geliyor :

'' Geçtiğimiz sezon 2 kadın arasında kalarak sefanın dibine vuran Hızır, bu sezon 3 kadın arasında mı kalacak?'' 

Bunun cevabını bilemeyiz elbette ama, Meryem karakterini canlandıran Deniz Çakır'ın birkaç bölüm sonra yapımdan ayrılacağı iddiasını düşündüğümüzde kadın başrol sayısı yine 2'ye düşüyor. Hızır her türlü 2 kadın arasında kalacak yine yani.

Ne olursa olsun, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın salı günlerinin lideri olacağını görmek zor değil.

Meryem Uzerli, Sanem Çelik, Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca'lı EDHO Ekim ayında ATV'de ekrana gelecek.

Hayırlı uğurlu olsun.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..