Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ağustos '13

     
    Kategori
    Aşk - Evlilik
     

    Meşgul Adam

    Sizin şu flört ettiğiniz erkek arkadaşınız, sürekli toplantıda, çok yoğun iş hayatı olan adam değil mi? Hani size o değerli zamanından 1 saatcik bile ayırmayan, aradığınızda toplantıdayım canım, seni daha sonra arayacağım deyip ve aramayan. Siz onunla tatil planları yaparken, o proje hazırlayan meşhur meşgul adam.

    Tam bir iş kolik olan sevgilinizin sizinle ilgilenmesi, sohbet etmesi için belki de onun işiyle ilgili bir sürü bilgi edinip iletişim kurmaya çalışmış, başarılı olamadınız. Değil mi? Muhtemelen artık sizinle yeterince ilgilenmediği için ona kırılsanız da artık kabullenmiş, onu böyle kabul etmişsinizdir. “Ee ama oda haklı çok çalışıyor, yoruluyor.” 

    KENDİNİ KANDIRMA!

    Ailesi boşanmış, kötü ilişkiler yaşamış, kadınlara güveni yok değil mi? Eski ilişkisi onu derinden sarsmış ve yeni bir ilişkiye başlayabilecek gücü yok. Düzenli bir hayatı olana kadar, tüm işlerini yoluna koyana kadar ciddi bir ilişkiye başlamak istemiyor.

    NE KADAR DA BASİT BİR ADAM!

    Arayacağım diyor ve aramıyor; siz erkek arkadaşınızı aradığınızda muhtemelen canım toplantıdayım veya işim var daha sonra arayacağım diye bir cevap aldınız ve sizi aramadı. Sizi seven, değer veren bir adamın 7/24 yoğun bir hayatı olamaz. Olsa dahi değer veren adam, merak edip arar. Unutmuşum hayatım gibi kelimelerin ardına sığınmaz. Hem nasıl unutabilir ki insan sevgilisini? Unutmuşsa zaten maalesef ki sevgili değilsiniz demektir.

    Kendi sorunları var; Olabilir, her insanın kendine göre sorunları var. “Birkaç sorunum var, daha sonra konuşalım. “ Yok artık! Unutmayın ki siz bir çiftsiziniz. Sorunlarınızıda, mutluluğunuzuda, üzüntülerinizide paylaşmanız gerekir. Kendi kabuğunuza çekilip, tek başınıza yaşamanız değil.  Ben benimle bir şeyler paylaşmayan erkekten korkarım, kesin onun sakladığı ciddi sorunları, yada ilişkileri vardır.

    Sevgili değiliz ama flört ediyoruz; Şu son zamanlarda yeni çıkan ilişki türlerini hiç mi hiç anlamıyorum. Aşkım canım cicim sohbeti yapıp birkaç gün birlikte zaman geçirip ilişki bitiyor. Ama olan biz kadınlara oluyor, bizim saf kalbimiz hemen iki güzel söze kanıveriyor.  Erkeklerin çoğunlukla tercih ettiği bir ilişki türü bu, çünkü bağlanmaktan korkuyorlar. Çok cesur görünmelerine rağmen aşkta her erkek ürkektir. 

    Evlenecek maddi durumu yok; Bu zamanlarda evlenmek gerçekten zor, tabi çok zengin değil ve zengin birinin yeğeni değilseniz. Herkes bir şekilde evleniyor, bu size uydurduğu kaçmak için bir mazerettir. Eğer siz evlilikten konu açtığınızda sevgiliniz sürekli maddi sıkıntılarını dile getiriyorsa, cüzdanında değil, kalbinde bir sıkıntı vardır. 

     

    GİZEM ALTIN

     
    Toplam blog
    : 1
    : 2231
    Kayıt tarihi
    : 01.08.13
     
     

    20 yaşında, kendini çocuklara adamış çocuk gelişimci.  ..