Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '11

 
Kategori
Magazin
 

MESKİ personeli , yılın düğününde bir araya geldi...

MESKİ personeli , yılın düğününde bir araya geldi...
 

Yılın düğününde MESKİ Genel Müdürü Kamil Ülgen ve Yardımcısı Leman Akbaş nikah şahitliği yaptılar...


Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi ( MESKİ) Genel Müdürlüğü'ne Bağlı Mezitli Şube Müdürlüğü personeli ve Mersin Genel Müdürlükten gelen konuklar, Mersin Botanik Restaurantta bir araya geldiler.

Mezitli MESKi Şubesi Teknik İşler Müdürü Ender Yandım Ata ,MESKİ Mezitli Personel Şube'nin güzel ve çalışkan kızlarından Fatoş ile hayatını birleştirdi.

Genç çiftleri mutlu gününde sevilen ve sayılan Personelin Babası Genel Müdür Kamil Ülgen ve ailesi yalnız bırakmadılar.Yenişehir Belediyesi Evlendirme Memuru Hatice Karadeniz'in kıymış olduğu nikahta şahitlikleri MESKİ Genel Müdürü Kamil Ülgen ve Genel Müdür Yardımcısı Leman Akbaş katılan davetlilerin alkışları arasında yaptılar.

Kalabalık davetli topluluğu arasında dikkat çeken simalar MESKİ Abone İşleri Daire Başkanı Mustafa Canlı ve Hanımefendi eşleri, İmar İnşaat Genel Müdürü Naci Akkaş, Mezitli'nin sevilen Belediye Başkanı Uğur Yıldırım ve Hanımefendi eşi Mualla Yıldırım, Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürü Nusret Özdemir, Vatan Gazetesi Sahibi Ahmet Metin Türkoğlu, Gazeteci Kemal Göksu dikkat çeken isimler arasındaydı.

Yapılan takı merasiminde konuklar adeta birbirleriyle yarıştılar.

Gece Urfa Sıra Gecesi Ekibinin çalmış olduğu muhteşem oyun havaları ve halaylarla son buldu.
 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..