Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Eylül '09

 
Kategori
Güncel
 

Mezitli Belediye Başkanı Yıldırım''sel felaketlerine hazırız''dedi.

Mezitli Belediye Başkanı Yıldırım''sel felaketlerine hazırız''dedi.
 

Başkan Yıldırım,Sel felaketlerine hazırız dedi.


Akdeniz bölgesinde hafta sonu etkili olacağı bildirilen yağışlı havanın bölgemizde etkili olabileceği uyarısı üzerine, Mersin Mezitli İlçe Belediye Başkanı Uğur Yıldırım tarafından, Fen İşleri Müdürü Selma Erkoç başkanlığında 40 kişilik kriz ekibi oluşturulmuştu.
Ekip çalışmalarına 10 Eylül 2009 Perşembe günü sabah 08.oo’de başlayarak, özellikle tehlike arz eden yerlerden Tece deresi, kandak deresi, menfezler ve kritik bölgelerde çalışmalar başlamış olup Başkan Yıldırım yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, neler yapıldığı hususunda bilgi aldı. Başkan Yıldırım yaptığı açıklamada; “Meteorolojiden aldığımız bilgilere göre ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. İnşallah sel felaketine yol açacak yağmur oluşmaz.Fakat biz yine de tüm önlemlerimizi alıyoruz. Gördüğünüz üzere kandak deresindeki çalışmalarımız tamamlanmak üzere, alt bölümün temizliği bitti, üst bölümün temizliği de akşam saatlerine kadar tamamlanmış olacak. D400 karayolu üzerindeki menfez temizleme çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.Park Bahçeler Müdürlüğümüz, Fen İşleri Müdürlüğümüz ve diğer bütün ekiplerimiz büyük özveriyle çalıştılar.Ekiplerimiz bu geceyi de görev başında geçirecekler ve 2 gün boyunca görevlerinin başında olacaklar.Umuyorum ki yaptığımız çalışmalar, halkımızın bir sel felaketine maruz kalınmasını engelleyecektir” dedi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren fen işleri müdürü Selma Erkoç; “ ekiplerimizin yapmış olduğu bu çalışmalar sadece olası bir sel felaketine karşı bir önlemle kalmayıp, önümüzdeki kış mevsimine de hazırlık olacaktır. Bu gece ve hafta sonu tüm ekibimiz ve bizler görevimizin başında olacağız. Umarım sele yol açmayan bereketli bir yağmur yağar” dedi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..