Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Haziran '12

 
Kategori
Dünya
 

Migren Dr. Ender Saraç, Japon icadı kolye

Migren Dr. Ender Saraç, Japon icadı kolye
 

Dr. Ender Saraç yanılmadı (mynet.haberden alıntı)


MİGREN VE ENDER SARAÇ (JAPON İCADI KOLYE)

Migren, tüm dünyada hem kadınlarda hem de erkeklerde görülen, sık rastlanan ve ağrılı bir hastalık. Küçük çocuklarda dahi migren hastalığı görülüyor. 12 yaşındaki kuzenim migren ağrısıyla zaman, zaman kıvranıyor. Başım ovun diye yalvarıyor. Bulantı, kusması oluyor. Işığa aşırı duyarlılığı var. Migren dönemi bazen 1 bazen 4 saat sürüyor. Bu dönemde hastayı sakinleştirmeye çalışıyoruz. Sessiz bir yerde istirahat etmesini sağlıyoruz. Ağrı genelde yürüme ve merdiven çıkmalarda şiddetleniyor. Doktorunun verdiği ilaçları kullanmak istemiyor, zira ilaçtan nefret ediyor. Zaman, zaman :”beynimde tümör var diye tutturuyor. Sık, sık doktorun kapısını çalar olduk, yeter ki o ikna olup rahata kavuşsun diye. Aşağıdaki yazıyı mynet haberde okuyunca bayağı ümitlendik, doktoru ile konuşup neticeyi bekleyeceğiz. Sağlıklı, mutlu günlere.

NAHİDE ÇELEBİ

Ender Saraç büyük bir tehlike altındayız.
Japon icadı Tarihe geçeceğe benziyor!

Ender Saraç, Doktorum programınakatılarak elektro manyetik radyasyonun zararlarından ve sağlığımıza olan zararlarından bahsetmişti. Bunun için Japon icadı bir kolye’yi kullandığını ve faydasını gördüğünü belirtmişti. Çok kısa bir zaman sonra İngiltere’den de ses geldi! Japon icadı Jinsei bilimsel olarak ta kabul edildi. Her insanın 10/1'inde görünen migren, kadınların 4/1'inde en sık rastlanan ve tedavisi olmayan bir rahatsızlık olarak belirlenmişti. Alman Bilim adamları 2005 yılında 4 yıl boyunca süren araştırmalar yaptı. Birinci kromozomda bulunan sinir hücrelerinin yanlış sinyaller göndermesi sonucu Migren’in oluştuğunu saptadı. Alman bilim adamlarına göre bu bozukluk genetik bir yapıdan geliyordu. Tüm dünya bu bilim adamlarının tedaviye yönelik ilaç çıkaracağını beklerken, Japon bilim adamları bu sinyalleri düzeltecek bir ilaç yapılamayacağını ve yapılsa dahi bu sinyalleri elektromanyetik radyasyon dalgalarının (cep telefonu, bilgisayarlar, uydu alıcıları, modemler, baz istasyonları, elektrikli tüm ev aletlerinin) yol açtığını ve bu yüzden başarılı olunamayacağını ileri sürmüştü. JAPON BİLİM ADAMLARI HAKLI ÇIKTI!

Japonya’da geliştirilen bir buluş ile elektromanyetik sinyalleri engelleyen bir ürün icat edildi. Bilim dünyasında kabul gören bu teknoloji Migren’i yok etmeyi başardı ve yüz binlerce kişiyi bu hastalıktan kurtardı. Türkiye’de Jinsei Life Poweradı altında satılan bu Japon icadı iki yıldır Türkiye pazarında ve her gün kitlesi gittikçe artıyor. Yıllardır Migren rahatsızlığı çeken Jinsei için Yaşar Göçeroğlu: “55 yıldır çektiğim migrenden kurtardınız. Almanya’da tedavi terapileri uygulandı. Tımarhaneye bile yatırdılar ama çözüm olmadı. Avamigran ve tegredol adı verilen test ilaçlarını kullanmama karar verildi. Bu ilaçları 1974 yılından beri kullanıyordum ve Ramazan’da oruç tutmam mümkün bile değildi. Şuanda hem oruç tutabiliyorum hem de o ilaçları kullanmıyorum“ diyor

 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..