Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ekim '07

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Millet olarak girdik Irak'a

Millet olarak girdik Irak'a
 

Hayırlı olsun Türk Milleti'ne. Bence Irak'a girdik. Hem de topumuzla tüfeğimizle girmemizin yanında millet olarak da girdik. Tek yumruk olarak birleştik her cephede. Cephede de aynı inançla buluşacağımızı gösterdik tüm dünyaya. Bıçak kemiğe dayandığında bu milletin neler yapacağının sadece sembolik bir göstergesiydi bu. Bütün dünya Türk'ün herhangi bir kıvılcım sonrasında nasıl şahlanacağını ve nasıl bir kuvvetle birleşeceğini bildiği için herhangi bir müdahaleye karşı olduklarını açıklamaya başladılar. Yani bu kıvılcımın alevlere dönüşmesinden çekiniyorlar. Tarih boyunca hep bizi bir köşede tutmaya çalıştılar ve hala da çalışıyorlar.

Tabii ki bu savaşın gerek ekonomimize gerekse dünya ülkeleri ile ilişkilerimize büyük ölçüde sekte vuracağı kaçınılmaz bir gerçek. Fatura olarak ağır bir bedel ödeme ihtimali çok büyük. Fakat herşeye rağmen hassas noktalardaki tehlikeli politik dönemeçler iyi bir planlamayla bertaraf edilirse, Irak'a girmeden de girilmişçesine temizlik yapılabilir.

Zaten şu anda operasyonlar sürüyor. En önemlisi, böylesine milli bir davada, evlatlarımızı şehit verdiğimiz bir dönemde, medyanın daha soğukkanlı haberler yaparak ve kendi kendini az da olsa sansürleyerek BU HAREKATLARIN TOP YEKÜN BİR SAVAŞ OLMADIĞININ HABERLERİ İLE TANSİYONU AYARLAMASI GEREKİR. Çünkü küçük çapta gibi görülen bu operasyonlar büyüyecek ve terörist avı geniş çapta sürecek.

Bunu savaş çıktı diyerek manşetlerden verdiğimiz zaman, zaten gizli bir işsizliğin olduğu piyasalar büyük krizlerle karşı karşıya kalacaktır. Sokaktaki vatandaştan, medyasına, politikacısından askerine kadar heyecanımızla birlikte, kendimizden emin ve aynı doğrultuda sağ duyuyla hedefe kitlenmeliyiz.

Hepimiz devletimize ve Türk silahlı kuvvetlerine güvenerek dünyadaki düşmanlarımızın ellerine koz vermemeliyiz.

YENGEÇ RUHU

 
Toplam blog
: 2
: 351
Kayıt tarihi
: 25.10.07
 
 

Modelistlikten tekstil tasarımcılığına uzanan kariyerimde, moda dünyasında söz sahibi olmuş markalar..