Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mart '15

     
    Kategori
    Seçim
     

    Milletvekili olmak için en etkili yol: Milletvekili.tv

    Milletvekili olmak için en etkili yol: Milletvekili.tv
     

    Milletvekili Adayları


    Milletvekili olmak isteyenler neler yapmalı?
     
    Milletvekili aday adayları ve adayları etkili bir tanıtımla diğer adaylardan bir kaç adım öne çıkma fırsatı yakalarlar. Milletvekili olmak için en etkili yol binlerce insana kısa sürede ulaşmaktan geçer. Milletvekili.tv, milletvekili aday adaylarına ve milletvekili adaylarına bu imkanı sunuyor.
     
    Milletvekili olmak için ne yapılmalı? Genel seçimler yaklaşırken milletvekili aday adayları ve milletvekili adayları olacaklar etkili bir seçim propagandası ile rakiplerini geride bırakabilir. Partiler, milletvekili adaylarını belirlerken o adayın parti ve kamuoyu ile olan ilişkisini yakından takip ediyor. Halk tarafından seçilen milletvekili adaylarının icraatlarını, projelerini, seçim propagandalarını halka doğru bir şekilde tanıtmaları gerekiyor.  Milletvekili Adayları www.milletvekili.tv’de “bilinçli seçmenle” buluşuyor…
     
    Milletvekili Aday adayı ve adaylar için hazırlanan bu portal ilginç özellikleriyle dikkat çekiyor. Adayları kişisel özelliklerine göre karşılaştırabilme ve her seçim bölgesine özel akıllı anket uygulamasıyla seçmenlerin işini oldukça kolaylaştıracak bir platform olarak öne çıkan milletvekili. tv portalı sosyal medya araçlarıyla da tam bütünleşmiş çalışıyor. 
     
    7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimleri öncesi milletvekili aday adayı ve adaylar, kendilerini internet ortamında tanıtıyor, yenilikçi soysal ağ araçları, video mesajlar, fotoğraf galerileri ve projeleriyle “seçmenle” buluşuyor…
     
    Genel seçimler yaklaşırken milletvekili aday adayı ve adaylar, seçmene ulaşabilmek için özellikle internet ortamını yoğun bir şekilde kullanmaya başladı.
     
    www.milletvekili.tv portalı yenilikçi internet araçlarıyla dikkat çekiyor.
     
    Site; seçmenlerin internet ortamında, bulundukları bölgedeki adaylara 24 saat ulaşabilmesini sağlıyor. Türkiye’nin her seçim bölgesinin yer aldığı Sitede, seçmen, hakkında bilgi almak istediği adayın sayfasına girerek adayın özgeçmişinden projelerinin ne olduğuna kadar birçok bilgiye ulaşabiliyor. Ayrıca, adayların profil sayfalarında yer alan destekleme ve mesaj gönderme araçlarıyla oluşan veriler ve anket verileri sanal ortamda seçmenin nabzını ortaya koyuyor.
     
    Adayların anlattıklarıyla yetinmeyen ziyaretçiler, sitede yer alan iletişim formunu kullanarak adaylara soru sorabiliyor; projeleriyle ilgili ayrıntılı bilgi isteyebiliyor. 
     
    Proje hakkında bilgi veren Portal Yöneticileri, tamamen son teknoloji kullanarak güvenli bir iletişim ortayı kurmayı hedeflediklerini belirtken, kişi kontrol sistemleriyle anket ve destekleme oranlarının olabildiğince güvenli yapılabilmesi üzerinde çalıştıklarını ifade ettiler.
     
    Portalda aday adayı ve adayların adayların; hedef kitlelerine ekonomik ve etkili ulaşabilmeleri, seçmenlerin de kendi bölgelerinden aday olan tüm isimleri ve onların projelerini yakından tanıyıp ona göre sağlıklı karar vererek oylarını kullanmalarını sağlamayı hedeflediklerini vurgulayan Portal Yöneticileri, tamamen şeffaf bir kurguya sahip olan www.milletvekili.tv’nin bütün partilere, aday adayı ve adaylara açık bir platform olduğunu ifade ettiler. 
     
    Toplam blog
    : 1
    : 238
    Kayıt tarihi
    : 02.03.15
     
     

    Siyaset Danışmanı ..