Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Aralık '06

 
Kategori
Blog
 

Milliyet Blog

Milliyet Blog
 

Milliyet Blogun yeni ve çok güzel bir ana sayfası var artık. Daha çok yazıyı görebileceğiniz şekli yeni ekleri var.. Eskiye göre çok daha güzel. Ama birkaç önerim olacak bu konuda. Mesela isme göre sorgulama yapabiliyoruz. Bunları biraz daha genişletip blog yazarlarını şehirlere göre de sorgulayabilsek hiç fena olmazdı. Aktif şehirler nerelermiş öğrenirdik bu sayede:)) Tabi bu sorgulamayı genişletebiliriz de. Şehir, meslek, kategori….. liste uzayıp gidiyor ama. Olsa güzel olurdu değil mi?

Bir de hepimizin merak ettiği Blog yazarları buluşması var tabii… Nerede yapılacak acaba. Ya da organizasyon yapılırken blog yazarlarının fikri alınacak mı? Mesela hangi şehirde olmasını istersiniz diye sorulacak mı bize. Eminim blog editörleri bunu en iyi şekilde organize edeceklerdir. Ama merak işte aklına bir sürü yeni fikirler geliyor. Sonrada başlıyor nerede yapılacak, ne zaman olacak, kimler gelecek, kimi nasıl tanıyacağız diye:))))

Bakalım nasıl olacak. Tanımayı çok istediğim blog yazarlarını ne zaman göreceğim acaba:)) Sanaldan reele geçildiğinde bu sıcak ortam nasıl bir hal alacak. Mutlaka çok çok daha güzel olacaktır. Bekleyelim görelim…..

 
Toplam blog
: 194
: 1525
Kayıt tarihi
: 04.08.06
 
 

1981 yılında aslında istenmiyor olsam da geç alınan karardan dolayı hayattayım:)) Haritacıyım ve işi..