Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Şubat '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Modanın zamansız olmaya aday parçası: Camel Kaban

Modanın zamansız olmaya aday parçası: Camel Kaban
 

Deve tüyü rengi yani camel öyle bir renk ki, yanına gelen her türlü tonla bambaşka ahengler yakalayarak, stilleri göz alıcı ve asil kılıyor. Bir klasik dediğimiz camel trençkottan sonra, şimdi sırada kış mevsimini ele geçiren camel kaban var. Yün, kaşmir ya da sahte kürkten üretilen bu parça, hem kışı sıcacık geçirmeye yardımcı oluyor hem de kıyafetlerle kurduğu ilişki sayesinde inanılmaz kombinleri sokaklara taşıyor. Camel kaban, her türlü  kıyafetin üstüne de çok yakışıyor. Daha casual kıyafetlerle gününüzü geçirmek istediğinizde de, "tam bir lady" gibi görünmek istediğinizde de, imdadınıza yetişiyor. Öyleyse bu kış bitmeden gardırobunuza eklemeniz gereken yegane parçalardan biri camel kaban. Sakın indirim fırsat günlerini kaçırmayın ve artık zamansız sayılan bu parçayı koleksiyonunuza ekleyin.

Sokak modasında camel kaban "hangi kombinlerle kullanılıyor?", "ortaya nasıl sonuçlar çıkıyor?", bir bakalım.

1- En "cool" haliyle camel kaban karşınızda!

Rahat geçirmek istediğiniz ofis günlerinizde ya da bir çift spor ayakkabıyla yaratmak istediğiniz şıklıkta, camel kaban kombininize hem tarz katacaktır hem asalet.

Resim - 1

2- Camel kabanın en çok yakıştıklarından biri denim kumaş olabilir mi?

Denim kumaşın rengi ve dokusu, camel renkle harika bir uyum sergiliyor. Jeaninizle, kot eteğinizle ya da gömleğinizle camel kabanınızı rahatlıkla kombin yapabilirsiniz. Ayrıca kabanınız oversized bir kabansa, belki kot montunuzu kabanınızın içine giyerek "layering" trendini de uygulayabilirsiniz. 

Resim - 2

3- Camel kabanın güzelliği içinde saklı! :)

Camel kaban tabi ki şahsına münhasır bir parça! Kumaşıyla, rengiyle ve modeliyle farklı tarzların yansıtılabileceği bir şaheser. Ama içine giyilen zarif, hoş, ipeksi bir elbiseyi sokaklarda sır gibi saklayacak kadar, duvarlar örüyor etrafınıza. 

Resim - 3

4- "Kırmızı"nın cazibesi "camel"ın asaletiyle buluşursa...

Ortaya cazibeli asalet çıkar ki, bu durumda pek çok bayanın stilinde yansıtmak istediği yegane özelliklerdendir. Şık bir kırmızı takımı, camel bir ceketle ya da kabanla tamamlayarak, stilinizle fark yaratabilirsiniz.

Resim - 4

5- Hadi spora gidiyoruz! :)

"Hadi spora gidiyoruz!" denebilecek kadar rahat bir kombinle dahi müthiş bir ahenk yakalayan camel kaban, yukarda da belirttiğim gibi her kombinin kurtarıcısı oluyor.

Resim - 5

6- Camel kabanınıza farklı camel parçalarla destek olun!

Kombinizin sade ama daha güçlü bir etki yaratması, tek renk trendini uygulayarak mümkün. Seçeceğiniz camel tonlarında bir kazak ve etekle kombin yaparak camel kabanınızı tek bırakmamış olursunuz. Ortaya çıkan sonuç da harikalar yaratır.

Resim - 6

Farklı camel kaban kombinlerini görmek, trendler ve stil ipuçlarıyla dolu yazılarımın devamını okumak isterseniz blogum "PIMOOD"a uğrayabilirsiniz. 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..