Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

11 Şubat '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Yeni Sezon Tesettür Abiye Modası

Yeni Sezon Tesettür Abiye Modası
 

Özel günler, davetler, düğün sezonu artık çok uzakta değil. Baharın gelmesiyle beraber peş peşe gerçekleşmek üzere bekleyen organizasyonların sinyalleri yavaş yavaş göz kamaştırmaya başladı bile. Günlük kombinler her gün insanın içini yerken, özel davetlerin kararsızlıkları da içimizi kemirmeye başlıyor. Zarf içinde taktim edilen kararsızlığın ilk olarak rengi, daha sonra modeli, en son ise kararsızlıkla beraber bir boşvermişliği kucaklamaya hazır mısınız? Düğün sezonun gelmesine az kala tesettür giyim modasında hangi abiye modelleri daha çok ön planda dersiniz? Ünlü tesettür tasarımcılarından kararsızlıklara biraz daha kararsızlık katacak zarif ve güzel modeller işte karşımızda!

2016 Tesettür Abiye Modelleri

Sene 2016, moda karma karışık ama yeni sezonda her davet, düğün ve organizasyona katılacak olan bir doz zariflik var ve bir de mutlaka şıklık! Sadeliğin üç boyutlu işlemelerle yarıda kesildiği ama yine de zariflikten bir gram bile eksilmediği bir dönemle baş başayız artık. Payet işlemelerin güpür detaylarla yarıştığı, dantelin neredeyse hiç eksik olmadığı, şifonun havalarda uçuştuğu yeni sezonda moda, kendini tekrarlarken renk cümbüşü ile yenilikleri tetikliyor. Pudradan kırmızıya, fuşyadan ekruya, mordan demirbaş siyah ve laciverde bulanan elbiseler, mürdüm ve zümrüt gibi renklerden de vazgeçmiyor. 

Nilüfer Kamacıoğlu Abiye

Nilüfer Kamacıoğlu Tasarımları

Tesettür markaları arasında büyük ilgi ile tercih edilen Nilüfer Kamacıoğlu yeni sezona parıltı hediye ediyor. Gold, gümüş, mavi parıltılarla detaylandırılan abiye elbiseler özel günlerin kararsızlığını aydınlatacağa benziyor. Ayrıca şifon ve dantelli modelleri de yeni kreasyonunda kullanan ünlü tasarımcı yeni sezona hareketli fırfırlar da kazandırıyor.

Nesrin Emniyetli Abiye

Nesrin Emniyetli Farkı

Büyük beden kıyafet arayışında genç çizgisiyle oldukça beğeni toplayan Nesrin Emniyetli yine yeniden yeni sezona şık elbiseler serpiyor. Omuzların odak noktası olduğu pelerin, şifon ve püsküllerin kullanıldığı yeni kreasyonunda renkleri ön plana çıkarmış.

Zehrace Abiye

Zehrace Markası

Hem asil hem de zarif bir duruşun anahtarını her sezon elbiselerinde taşıyan Zehrace markası, tüm kilitli kalan kararsızlıkları yine dağıtıyor. İşlemeli ayrıntıların, üç boyutlu detayların yer aldığı yeni kreasyonunda farklı desenleri bir arada kullanmayı da ihmal etmemiş.

Saliha Büyük Beden Abiye

Saliha Büyük Beden Modası

Büyük beden tesettür abiye modellerini zariflikle donatan Saliha tasarımları yine aynı çizgisinde ve yükselerek ilerliyor. 2016 modası için parlak kumaşın, ipeksi dokusuna öncelik tanıyan tasarımcı sadeliği şıklığa, şıklığı ise sadelikle noktalandırıyor.

Fahrunnisa Tesettür Abiye

Yepyeni İsmiyle Fahrunnisa Tesettür

Farah tesettür olarak yola başlayan marka yeni yıl ile beraber Fahrunnisa ismi ile devam ediyor. Yeni kreasyonunda sade bir duruşa asalette kazandıran modelleri ile dikkat çeken tasarımcı güpürü adeta stillere işliyor. Tül ile hareketli ama sade, taş işlemeleri ile ışıltılı yine de sade, payet işlemelerle göz alıcı fakat sade, kuşaklarla detaycı ve sade olmaya hazır olun. Tabii ki sadelikle şık ve elegan bir görünüme de...

Nilüfer Kamacıoğlu Tesettür Abiye

Zehrace Tesettür Abiye

Nesrin Emniyetli Tesettür Abiye

Fahrunnisa Tesettür Abiye

Saliha Büyük Beden Tesettür Abiye

Sokak modası ve yeni sezon trendlerine blog adresim modaviki üzerinden göz atın!

 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..