Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1986 tarihinde Çorum/Bayat İleği Köyü'nde doğdum. İlkokulu İleği'de, ortaokul ve lise öğrenimimi Bayat'ta tamamladıktan sonra, 2004-2009 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü'nde lisans, 2011-2014 tarihleri arasında ise Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Arkeoloji Bölümü..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Delikanlılar aranıyor, ama her alanda!

Sayfanızı bulmakta zorlandım hocam; blok değişmiş. Ülkemizde güzel şeyler yapmaya çalışanların yanında az, kötü durumlarda ise çok görünmezlik var! Hepsinde hırsızın mutfağı dağıttıktan sonraki paniği ve sessizliği de! H. Cemal, dağ kadrosuyla da irtibata geçebilen bir gazeteci, problematiği kutuplarda görmek hatası olabilir; ama asıl güç devrelerinden haberdar olması gerkir!..

03 Ekim 2011 04:27
Sorularla 23 Nisan…-1

Hocam önce Akif'in "Ders alınsaydı, tekerrür eder miydi hiç tarih?" çıkarımını hatırlamak lazım. Ve bir de "Neye niyet, kime kısmet!.." dediğimiz, her seferinde şaşırdığımız olayları özetlediğimiz şu sözü bence... Tabi ki mutlu etmeyecek bunları hatırlamak, söylemek ama; yaşananları yine de ifade etmeye, konuşmaya çalışacağız. Sen bir makale tadında yazıcaksın, bense basit bu yorumla karşılık verdim işte!.. unutmayın ki sevgili hocam; "Dünyadaki kötü insanları dikkate alsaydı ilahi adalet, belki bir daha güneş doğmayabilirdi!." beklenilen o ki yarın bugünden farklı olmayacak ve yine kötülük yapılacak, güneş açacak. Ve tarihten ders alınmayacak hocam. Bu ülkede pek az kişi bilecek ve merak edecek KPSS bilgisini aşarak "Eskişehir-Kütahya savaşı sonucu bu coğrafyada ne yaşanmış, nasıl yaşanmış?" ...Ve buna benzer bir sürü kitap bilgisi sanılan gerçek hiç ama hiç bilinmeyecek! Ya da namaz için dediğimiz"...kılsak iyi olur!" şeklinde bir sızlanma olarak "bilsek güzel olur" olacak!...

23 Nisan 2011 22:42
Zaman aşımı…

Hocam, yazınızı okudum biraz sinirli bir ruh haliyle yazılmış. Sakin olun, zamana ihtiyacınız var.

05 Aralık 2010 23:48
 
Toplam blog
: 10
: 781
Kayıt tarihi
: 13.09.11