Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '15

 
Kategori
Güncel
 

Mustafa Kemal'in askerleriyiz

Mustafa Kemal'in askerleriyiz
 

Türkiye Cumhuriyeti devletinde belediye başkanlığı yapan bir adam, ’Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ diyenlere, "Generali olsanız ne yazar, it sürüleri" dedi.  Bu sahış için derhal hukuki işlem başlatılması gerekir. Eğer bu adam ceza almaz ise boşaltın hapishaneleri gitsin.
 
Terör örgütünün meclisteki uzantısı olan bu parti, sürekli kapatıldı, isim değiştirerek tekrar açtılar. Amaçları yıllardır aynı. İşin ilginç olan yanı şudur ki, bu devlet bunlara göz yumuyor. Bu sadece şu an iktidar olan parti için geçerli değil, daha önceleri de değişen bir şey yok. Sürekli taviz verilmiş, sürekli halktan saklanmış. Sonuç olarak gelinen durum bu. Bir avuç adam  koskaca devlete silahla bir şeyleri kabul ettiriyor veya ettirecek. Sormazlar mı adama 700 bin kişilik orduyu neden besliyorsun diye. Silahla çözüm olmazmış, onlar size silahla nasıl çözdürüyor her şeyi. 30 yıldır terör örgütü pkk hakkında açılmış bir dava var mı?  Yok!  Adamlarda sürekli tehdit yok eziliyorlarmış açılımmış. Yahu batıdaki insan ezilmiyor mu hiç? 
 
Kısacası o belediye başkanı derhal ceza alması gerekir. Adamda utanma olur Mustafa Kemal'in kurduğu ülkede belediye başkanlığı yapacaksın ve Mustafa Kemal'e hakaret edeceksin. İnsan hayattı boyunca bir vefasız olmayacak iki nankör olmayacak.  Birde bir söz söylüyorsan arkasında durmak lazım.  Şunu iyi anlasınlar ki Atatürk'ün askerleri sadece üniformalı olanlar değildir. Hepimiz Mustafa Kemal'in askerleriyiz..
 
Toplam blog
: 2
: 141
Kayıt tarihi
: 20.02.15
 
 

Gazeteci adayı ..