Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Kasım '14

 
Kategori
Kitap
 

Mutluluğu çağır hayatına

Mutluluğu çağır hayatına
 

Mutluluk… Hayatın içinde sağlıktan sonra en fazla dilediğimiz şey… Ne parayla satın alınabilir ne de ölçülüp, tartılabilir.

Kişiye göre anlamı değişse de,  mutluluktaki temel unsur, iç huzurdur.

Nefesiniz göğüs kafesinde sıkışıyorsa, uykularınız sıkıntılı, bedeninizdeki güç ve enerji merkezleri iyi çalışmıyorsa, auranızda problemler varsa, bilinçaltı korkular hayatınıza yön veriyorsa ne iç huzur vardır ne de mutluluk.

Tüm bunların aşılabilmesi ve hayatlarımıza mutluluğu çağırabilmemiz için bilgiler sunan "Mutluluk Rehberi" kitabım, sanatçıların ve medya dünyasının ünlü isimlerinin de  beğenisi topluyor. Kitabımla ilgili olarak, ünlü sanatçı, Erol Evgin kitabı çok beğendiğini dile getirerek, şunları söyledi, "Mutluluk Rehberi kitabı, okuyucusuna mutluluk ve huzur için ışıklı bir yol sunuyor."

Ünlü sunucu Zahide Yetiş'in kitabımla ilgili yorumu ise şöyle oldu, "Mutluluk Rehberi kitabında beni en çok etkileyen bölüm, “Olumlu Düşün+Olumlu Yaşa+ Olumlu Olanı Hayatına Çek” oldu. Çünkü bu benim de yaşam felsefem."

7. kitabım olan "Mutluluk Rehberi"nin  imza günü, Tüyap Kitap Fuarı kapsamında 12 Kasım 2014 Çarşamba günü saat:14:00'de, Anadolu Kültür ve Mozaik Derneği 4. Salon 24o nolu stand'ında gerçekleşecek. 

 

 

 
Toplam blog
: 65
: 722
Kayıt tarihi
: 18.07.09
 
 

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo- Televizyon Bölümü'nü bitirdi. 1987 yılından bu yan..