Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '13

 
Kategori
Futbol
 

Nefes aldığın sürece... Nefesimiz yettiğince...!

Nefes aldığın sürece... Nefesimiz yettiğince...!
 

nefes aldığın sürece...nefesimiz yettiğince...!


Çok düşündüm. Günlerce herkesimden yazarı okudum. Kimi ‘’3 Temmuz sürecini kendi şahsi emelleri için alet ediyor’’ dedi. Kimi ‘’derebeyi diktatör’’ dedi. Kimi ‘’artık çekip gitsin’’ dedi. Kimi ‘’ölene kadar kalmalı’’ dedi. ‘’15 yıldır ne çektik be’’ diyen de var ‘’darağacında olsak da son sözümüz Fenerbahçe’’ diyen de. ‘’Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır diyen’’de…

Hiç kuşkusuz eskisi kadar tulum oy çıkaramayacağı kesin gibi görünse de, benim şahsi kanaatim yine başkan olacağı. Türkiye’de siyasi anlamda muhalif bir yapıya ihtiyaç duyanlar Fenerbahçe üzerinde de iktidara vuruyor olabilirler belki. Ama birileri istiyor diye öyle olmalı denklemine inat, direnç gösteren bir sevdadır Fenerbahçe. Ziya Paşa’nın dediği gibi ‘’Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’’ Aziz Yıldırım’ın gemisinde asla yakıt olarak laf kullanılmaz ve asla sevdadan başka da bir yükü yoktur bu geminin. İktidara yakın olanların istediği MAA’lesef olamayacak! Futbolun bir adaleti varsa ki yok, ama bu seçimde adalet yerini bulacak. İktidara uzak olmak adına yapılmış bir  tercih değil bu seçimim, hak ettiği için. Ve inanıyorum ki yaşadığı ve istediği sürece de orada kalacaktır Aziz Yıldırım.

Sizler; yol köprü proje geliştiriyor diye sevmiyor musunuz bu günkü iktidarı? Eeee derdiniz ne o zaman…? Bu ülkede iki tane proje adamı vardır; biri Başbakan, bizi Aziz Yıldırım.

Şike mi ne şikesi ?

Şike sadece Fenerbahçe’yı karalamak olduğu zaman mı değer kazanıyor…!

Nefes aldığın sürece…

Nefesimiz yettiğince…!

 
Toplam blog
: 220
: 212
Kayıt tarihi
: 14.08.12
 
 

İşimiz gücümüz  finasalpara, ama sevemedik hiç bir daim kendi malımız gibi bedenini. Neyse bize b..