Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '20

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Nefes ve Hayat Bağlantınız

Nefes çalışmaları sırasında akışı sağlamak bizim için çok önemlidir. Çünkü akış sağlandığında yaşam gücüyle bağlantıya geçmek kolaylaşır. Yaşam gücüyle bağlantıya geçmek neden önemlidir? 

Yaşam gücüyle bağlantıya geçtiğinizde hayatın akışı içindesiniz demektir. Bir kez nefes açıldığında dışarıda her ne olursa olsun fark etmez. Neşeyi, denge ve uyumu hissetmeye başlarız. 

Bu bağlantıyı sağlamak için Transformal Nefes çalışmalarında ağızdan nefes alıp veririz. Ağızdan nefes sadece uygulama sırasında kullanılır. Bunun sebebi aşağı solunum sisteminin açılmasını yardımcı olmaktır. Bu şekilde, nefes alıp vermek için daha fazla alan oluşturulmuş olur. Daha ileriye seviyelere gelindiğinde burundan nefes uygulamalarından da faydalanırız. Başlangıçta neden ağızdan nefes aldırdığımızı küçük bir uygulamayla açıklamak istiyorum. 

Bedeninizi rahat bir konuma getirin ve sırt, boyun ve bedeninizin diğer bölgesindeki kaslarınızı kullanmadan birkaç defa ağzınızdan nefes alıp verin. Şimdi de aynı şekilde burnunuzdan birkaç defa nefes alıp verin. 

Nefesin derinleşmesi başka bir deyişle, karnınızın alt bölgelerine kadar gitmesi, burundan mı yoksa ağızdan mı nefes aldığınızda daha çok gerçekleşti.?  Daha önce solunum kapasitenizi kullanmak konusunda uygulama yapmadıysanız bu sorunun yanıtı büyük bir ihtimalle ‘’ağızdan’’ olacaktır. 

Transformal Nefeste uyguladığımız başka bir uygulama ise birbiriyle bağlantılı nefes alıp vermektir. Birbiriyle bağlantılı nefes alıp vermenin anlamı şudur; Nefes alış veriş arasında hiç boşluk yaratmadan nefes alırız. Bu şekilde belli bir frekansta enerji alanı oluşturulur. Nefese başladıktan ilk 5 dakika sonra bu enerjiyi hemen hissetmeye başlarsınız. Bu enerji bedenin etrafındaki elektromanyetik alanla bağlantıya geçer, enerji frekansınızı daha subtle hale getirir.  İşte bütünleştirici etkiye sebep olan bu süreçtir. 

Açık birbiriyle bağlantılı nefes sayesinde içimizdeki yaşam enerjinin gücünü fark ederiz. Sonrasında ise kendimizi daha fazlasına açmaya hazır hissederiz. Aslında kalbimizin en derinlerinde her zaman daha fazlasının olabileceğini biliriz. Fakat bu, bilince çok fazla yansımaz. Bilme seviyesinde kalır. Nefes alıp vermeyi öğrendiğinizde en derinlerde var olan bu bilgi, bilince yansımaya başlar.  Yaşam gücüyle daha kolay bağlantıya geçeriz. 

Transformal nefes seanslarında ayrıca bedende çakra olarak bilinen enerji merkezleri de şifalanır, dengelenir. Daha fazla hücrelere daha fazla hayat gelir. Bu da, daha fazla uyum ve denge demektir. Transformal nefesin bütünleştirici etkisi son derece şaşırtıcıdır. Transformal nefesi hala deneyimlemediyseniz yapılacaklar listenize bir an evvel ekleyin derim. 

Her Daim Sevgi ve Işıkla

Nefestr.com

Sibel KAVUNOĞLU

 
Toplam blog
: 615
: 248
Kayıt tarihi
: 09.11.10
 
 

Geçmişte finans sektöründe ağırlıklı olarak iyileştirme ve geliştirme projelerinin hayata geçiril..