Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '08

 
Kategori
Dostluk
 

Niçin bu saygısızlık?

Niçin bu saygısızlık?
 

SAYGI İÇİN OLUN


Son zamanlarda, Hıncal Uluç, Şansal Büyüka ve Kazım Kanat arasındaki sürtüşme mi dersiniz, atışma mı dersiniz, ne derseniz diyin siz. Ama ben bunun adına, kaleme ve okura yapılan saygısızlık diyorum.

Milyonlara hitap eden yaşını başını almış, örnek olması gereken şu seçkin insanların birbirlerine karşı ulu orta hakarete varan yazı ve söylemlerine bakar mısınız!

Kendinize göre haklı olduğunuz taraflarınız olabilir beyler. Ama karşı tarafa , haksız olduğu hususu izah ederken, lütfen saygılı olun. En azından bunu sizleri bu mevkilere getirmiş olan okurlarınıza olan saygınızdan dolayı, yapmaya geyret edin.

Sokaktaki çocukların birbirlerine, "benim babam senin babanı döver" deyişleri misali, "benim kalemim senin kaleminden üstündür" zihniyeti ile, görüş farklılıklarınızı, bu şekilde bir birinize veryansın ederek, ispatlamaya çalışmakla, kendinizi zora soktuğunuzun farkında mısınız?

Lütfen beyler, bu sergilediğiniz tavırdan dolayı, izleyici ve okurlarınızın size olan saygı ve güvenini yitireceksiniz.

Sizlere akıl vermek haddime değil ama huzur özlemi çektiğimiz şu günlerde, sizin gibi değerli yazarlardan daha özverili, daha sevgi dolu yazı ve söylemler okumak, duymak istiyoruz.

Saygılarımla,

 
Toplam blog
: 405
: 2124
Kayıt tarihi
: 30.11.07
 
 

1952 Ankara doğumluyum. Blog sayfam, sevgiye, saygıya, önem veren erdemli kişilerin buluşma mekanı o..