Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ocak '11

 
Kategori
Güncel
 

Nifakçılar noolucak…

Nifakçılar noolucak…
 

Allaha çok şükürler olsun ki AKP iktidarı ve özellikle onun başı olan sayın başbakanımız sayesinde komşularımız ile hiçbir sorunumuz kalmadı. Hükümetin başbakanımızın emri ile uyguladığı komşularımız ile sıfır sorun politikası, her gün meyvelerini veriyor. Öyle ki tabiri caizse komşularımız ile aramızdaki sınırlar bile harita belli olsun diye var. Hoşgörü ortamı mükemmel. Herkes komşu ülkelere gidip geliyor. Pasaport soran polis bile sıkıla sıkıla soruyor.  

Yunanlılar sınıra 12, 5 km. duvar örmüşler ama kesin gerilim isteyen nifak odakları ve tabii ki dostumuz Yorgo’nun düşmanlarıdır. Değilse başbakanımızın iyi dostu Yorgo’nun dün ağzından bal damlıyordu. Gerilimden medet umanlarda hemen çok iyi dostumuz yorgo’nun ordumuza işgalci dediğini yazdılar. Nifakçılar noolucak…  

İran’ın dost bahçemizde yeri maşallah çok kıymetli. Onlar yüzünden stratejik müttefikimiz ve can dostumuz ABD’ ni bile kırmadık mı? İran’a toz kondurmayız evelallah. Kimbilir, belki yarın birgün onların rejimlerini bile uygulayabiliriz.  

Giresun milletvekili Murat Özkan’ın yaptığı nifakçılık değilde nedir ki? Bakın ne demiş:  

"12 Aralık 2010 Tarihinde, Van'ın Başkale İlçesi, Esenyamaç Köyü Yeşilbulak mezrasında, İran sınırına geçen hayvanlarını almaya giden 3 vatandaşımıza İran askerleri ateş açmış, bu olay sonucu 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 1 vatandaşımız yaralanmış, 1 vatandaşımız ise kayıptır.
İran sınırında son bir yılda 20’den fazla Türk’ün öldüğü söylenmektedir.”  

Bu sayın milletvekili bunları söylediği yetmiyormuş gibi birde bütün dünyanın gözü önünde bunları soru önergesi haline getirip meclis başkanlığına vermiş. Gördünüz mü olanları şimdi. İyi dostumuz İran’ın askerleri bizim insanlarımızı öldürmüşse ne olmuş ki? Dostlar arasında bu tür şeylerin lafımı olur.  

Nifakçılar noolucak…  

İzmir. 2011-01-08  

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..