Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Nisan '13

 
Kategori
Magazin
 

Nihayet hamile gibi giyinmeyi öğrendi

Nihayet hamile gibi giyinmeyi öğrendi
 

 
Hamileliğinin başından bu yana aşırı derecede kilo alan ve giydiği kıyafetlerle de olduğundan da kilolu görünen Kim Kardashian, nihayet şık bir hamile olmayı başardı.
Dailymail'ın haberine göre, bir parfüm tanıtımında hayranlarıyla Las Vegas'ta bir araya gelen Kardashian'ın kıyafetleri göz alıcyıdı.
Ünlü reality şov sunucusu Kardashian, birbirinden şık iki kıyafetle boy gösterdi. Havaalanından şehre giderken dantelli bir üst ve ceketiyle göz dolduran Kim Kardashian, daha sonra tanıtımda ise kırmızı elbisesiyle hamileliğinin başından bu yana en şık kıyafetiyle hayranlarının karşısına çıktı.
 
 
 
                                                
 
 
 
6 aylık hamile olan 32 yaşındaki Kardashian'a yeni vücut şekline uygun giyinme konusunda bu tüyoları kimin verdiği merak konusu oldu.
Boyu 1.58 santimetre olduğu için özel yaşamında topuklu ayakkabı giymeyi tercih eden Kim Kardashian, hamilelik döneminde düz ayakkabı giymeye başladıysa da bu tanıtımda yine topuklu ayakkabı giymişti.
Hamilelik döneminde de kariyerine ağırlık vermekten vazgeçmeyen Kardashian, hayranlarına yeni parfümünü dağıttı, sohbet etti ve bol bol imza dağıttı.
 
                   
 
 
Toplam blog
: 90
: 2229
Kayıt tarihi
: 05.02.13
 
 

Yaşamın her anına renkli gözlükle bakacak Seyirci Kedimiz... Kimi zaman oyunlarını binbir güçlükl..