Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Şubat '17

 
Kategori
İlişkiler
 

Normalde kadınla erkeğin yan yanayken birbirinden utanması gerekir

Normalde kadınla erkeğin yan yanayken birbirinden utanması gerekir
 

Bu, cinsiyetle ilgili hoş bir duygu. Kadınla erkek hoşlanmasalar bile birbirlerinden etkilenirler. Kadın ya da erkek olmanın karşı taraf için çekiciliği vardır çünkü.

Bir kadınla yakınken ya da beraberken ve özellikle ikiniz yalnızken sizde ya da onda bir heyecan, çekingenlik, utanma yoksa sorun var demektir.

Karşınızdakini beğendiğiniz, halinden durumundan tahrik olduğunuz zaman yahut âşıksanız utanmanız daha çok artar. Zaten bu utanmanın derecesi bu hallerin göstergesidir. Yaratan bunun için kadını erkeğe, erkeği de kadına cazip yaratmıştır. Kadın erkek normal yan yana olmaz, sıradan insanlar gibi bir arada bulunmaz; birbirlerine âşık olur, etkilenir, aruz eder, tahrik olur, heyecanlanırlar. Bu durumlar yoksa ortada bir sorun vardır.

Bazı kadın erkek birlikteyken gayet normal (sanki karşısındaki kadın/ya da erkek değilmiş gibi) dir. Bunlar her zaman birlikte olarak birbirlerine alışmış bu nedenle de birbirlerine karşı duygularını yitirmiş insanlardır.

Artık bunlar için karşısındaki kadın/ya da erkek değil herhangi bir insandır. Yanlış bir durum tabii ki; kadına/erkeğe alışılmaz, alıştın mı kadınlık da erkeklik de biter, kadınla erkek birbirini görünce, konuşunca, yaklaşınca bir heyecan rüzgârı esmelidir.

“Beğenmiyorum ya da âşık değilim, niye heyecanlanayım” Ben niye bir kadın görünce titriyorum; çünkü sen duygularını yitirmişsin, ya da zaten duygusuzsun veya haremin var alışmış bıkmışsın.

Yaşama isteğini kaybetmek gibi bir şey bu, bir kadın bir erkeğin/ya da bir erkek bir kadının yanında nasıl heyecanlanmaz? Yaşamın güzelliklerinin birinden(ve belki en önemlisinden) mahrumsunuz demektir.

Kadının da erkeğin de vücudu tahrik edicidir. Karşısındakinin görmesi, hissetmesi, yakın olması her iki tarafı da etkiler. İki ayrı cins biraz da bunun için vardır. Yanındaki kadından/ya da erkekten etkilenmeyen kimse duygusuzdur. Herhangi bir nedeni yoksa normal değildir, hastalık halidir.

Utanmak istemektir; bir kadın/ya da erkek yanınızda utanıyorsa sizi beğeniyor istiyor demektir.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..