Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Nisan '13

 
Kategori
Deneme
 

O küçük ama hayata atılan büyük adımlar

O küçük ama hayata atılan büyük adımlar
 

Hayatta ilklerin her zaman en önemli yeri belki de hafızalarda kalıcı olması ve hiç unutulmadan beynin derinliklerinde kalıcı izler bırakmasıdır. Hayatta ilklerimiz her zaman olmuştur. İlk adım, ilk tebessüm, ilkler hiç bir zaman bitmeyecektir ve içindeki çocuğu yaşatabilen ve burada onunla her defasında mutlu olmayı bilen mutlu bireyler her defasında o ilk mutlu idealizmi taşıyabilen hayatın içindeki değerleri yine cömertce etrafına o ışığı verebilen insanlara minnet duyarım.

Bu duyguyu o ilk mutluluğu keşfeden ve bunu düşünebilenler her zaman farklılığı yine bizlere sunmuştur. Dünya hep dönüyordu insanoğlu bunu keşfetti keşfefildiği için bu bilimsel gerçek değişmedi. Biz hep sorgulayan düşünen insanlarla bunu farkettik. Her zaman bilgisayar başında bu keşifleri aramadan dışarıda hayatın izlerini süren ve onu ömürleri boyunca takip eden insanoğlu, hayata bir artı değer daha katarak mutlulukların kapısını aralamaktadır.

Hayata uzatın elinizi bakalım tabiat ana size ne verecek sakın o içinizdeki çocuğu unutmadan o ilk mutlulukları hep sonsuza kadar taşıyarak sevdiklerinizi kucaklayarak bakmalısın bir de hayata.

Sevgiyle kalın  

 
Toplam blog
: 6
: 99
Kayıt tarihi
: 13.06.12
 
 

Spor yapabilen, resim çizebilen, müzik dinleyebilen ve enstruman çalmaya çalışan... işte bu benim..