Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Aralık '14

 
Kategori
Astroloji
 

Oğlak burcunda yeni ay & Burçlara göre etkileri

Oğlak burcunda yeni ay & Burçlara göre etkileri
 

Yılın son yeniayı 22 Aralık 2014 tarihinin ilk saatlerinde gerçekleşiyor. Yeniay haritasında Akrep burcu yükseliyor ve yeniay yöneticisi Satürn etkileşimi aktif… Durağan pozisyonda olan Uranüs ileri hareketine hazırlanıyor. Uranüs, yükselen yöneticisi Plüto’ya kare, Mars’a uyumlu görünüm yapıyor. Venüs & Merkür Plüton’a oldukça yakın.

Ekim sonu ve Aralık ayı boyunca hepimiz hayata dair yeni bilgiler edindik ve olayları farklı açılardan görmeyi başarabildik. İnançlarımızı, ilişkilerimizi ve deneyimlerimizi gözden geçirdiğimiz bu süreçte, öğrenmenin yaşı olmadığını, hayat boyu öğrenmeye devam edeceğimizi ve hayata dair öğrenecek pek çok şeyimiz olduğunu farkettik.

22 Aralık 2014 tarihinden itibaren öğrendiğimiz bilgileri somut bir şekilde hayata geçirmeye başlıyoruz. Güvende hissetmeye fazlasıyla önem vereceğimiz bu süreçte, parasal konular ön  plana çıkmaya başlıyor. Ciddiyet duygumuzun yükselmesiyle birlikte sorumluluklarımız, geleceğe yönelik hedeflerimiz ve çalışma hayatımız öncelikler listesinde 1.sıraya yerleşiyor.

Hayata gerçekçi gözlerle bakabilir, genel kabul görmüş kuralların peşinden gidebilir, sonuçların elle tutulur olmasına ve en iyisini yapmaya özen gösterebiliriz. Soyut temaların yerini somut gerçekler almaya başlıyor. Zaman zaman karamsar düşüncelere açık olabilir, melankolik bir ruh haline bürünebiliriz. Sabırlı ve dirayetli yaklaşımlar sergileyebilir, güçlü görünmek isteyebilir, duygu ve düşüncelerimizi ifade etmekten kaçınabiliriz.

Yeni ay oluşumuyla birlikte iş ve sorumluluk temalı yeni başlangıçlar gündemde olacaktır. Ancak bu oluşumlar beklediğimizin dışında gelişmelere neden olabilir. Düşündüğümüz girişimleri gerçekleştirirken farklı olanı denemek isteyebilir, geleneksel olanı alternatif fikirlerle ortaya koyabiliriz. Sezgilerimizin gücünden yararlanarak ve geçmiş tecrübelerimizden ders alarak kalıcı girişimler gerçekleştirebiliriz. 5 Ocak 2015 tarihinde girişimlerimizin sonuçlarını görebileceğiz.

Dünya ve Türkiye gündeminde önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Dış ülkelerle ilişkilerde ve uluslararası konularda yeni anlaşmalar yapılabilir. Hükümetle ve devlet büyükleriyle ilgili konular ön planda olacaktır. Beklenmedik gelişmelere açık olacağımız bu süreçte, terörle ilgili konular gündemde yankı uyandırabilir. Ay sonuna kadar devam edecek olan bu zorlu etkiler, 22-26 Aralık tarihlerinde gündemi fazlasıyla meşgül edebilir.

Hayallerinizi inşa etmeye başlayacağınız bir Yeni Ay olmasını dilerim…

Sevgi ve Işıkla…

Yeni Ay’ın Yükselen Burcunuza Göre Etkileri;

Koç

Geleceğe yönelik hedefleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. İş ve kariyer hayatınızla ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor. Yeni teklifler gündeme gelebilir. İş arayan Koçlar bu dönem yeni iş teklifleri alabilir, yeni başlangıçlar yapabilirler. İşi devam eden Koçlar ise, yetenekleriyle dikkat çekebilir, mevcut işlerinde terfi etme şansı yakalayabilirler.

Boğa

Kişisel gelişiminizle ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor. İnançlarınızı, hayat tecrübelerinizi gözden geçirebilir, yeni bilgiler edinebilirsiniz. Geleceğe yönelik hedefleriniz ve meslek hayatınız için gerekli olan eğitimler gündeme gelebilir. Yolculuklar ve seyahatler gündeminizde olacaktır.

İkizler

İlişkilerinizde ortak paylaşımlar ve maddi manevi destekler ön plana çıkmaya başlıyor. Geçmişte kapattığınız defterleri gözden geçirebilirsiniz. Kazançlarınızı artırabileceğiniz yeni imkanlar gündemde olacaktır. Gizemli konuları fazlasıyla merak edeceğiniz bu süreçte, bilmediklerinizi öğrenmek üzere harekete geçebilirsiniz.

Yengeç

İkili ilişkileriniz ve aşk hayatınız ön plana çıkmaya başlıyor. İlişkisi olmayan yengeçler yeni bir ilişkiye başlayabilir, mevcut ilişkilerde ciddi ve geleceğe yönelik kararlar gündeme gelebilir. Ortaklıkların gündemde olacağı bu süreçte, ilişkilerinizden güzel bağlantılar kurabilir, yeni insanlarla tanışabilir, önemli kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Aslan

Çalışma hayatınız ve halletmeniz gereken günlük rutin işleriniz ön plana çıkmaya başlıyor. İş arayan Aslanlar bu dönem yeni iş teklifleri alabilir. İşi devam eden Aslanlar işlerinde terfi edebilir, yeni sorumluluklar alabilirler. Cilt, kemik ve diş hastalıklarına açık olabileceğiniz bu süreçte sağlınıza özen göstermelisiniz.

Başak

Aşk ve eğlence hayatınızla ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, yeni teklifler alabilirsiniz. İlişkisi olan Başaklar geleceğe yönelik önemli kararlar alabilirler. Hobilerinize daha fazla zaman ayırabilir, pratik yeteneklerinizi yaratıcı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Terazi

Ev ve aile hayatınızla ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor. Yeni bir eve taşınabilir, tadilat – dekorasyon gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizde zaman geçirerek dinlenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızla yüzleşebilir, enerjinizi aşağıya çeken davranışlarınızı görme şansı elde edebilirsiniz.

Akrep

Yakın çevre ilişkileriniz, akrabalarınızla ve kardeşlerinizle ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor. Düşünce ve fikirlerinizle dikkat çekeceğiniz bu süreçte, iletişim trafiğiniz aktif olacaktır. Yeni anlaşmalar yapabilir, önemli kararlarınızı açıklayabilir, önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

Yay

Maddi kazançlarınız ve sahip olduğunuz değerler ön plana çıkmaya başlıyor. Ödemelerinizi düzenleyebilir, hesaplarınızı gözden geçirebilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz projeler, kazançlarınızı artırabileceğiniz fırsatlar gündeme gelebilir. Güvende hissetmeye fazlasıyla önem verebilir, sahip olduklarınızı korumaya yönelik harekete geçebilirsiniz.

Oğlak

Hayatınızda yepyeni bir dönem başlıyor. Düşündüğünüz önemli girişimleri başlatabilir, gücünüzü ve yetkinliğinizi görünür bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Yeni teklifler ve fırsatlar gündemde olacaktır. Bugünlerde ekeceğiniz tohumların hasadını 1 yıl boyunca almaya devam edeceksiniz. Harekete geçme zamanı…

Kova

Kalabalık ortamlarda bulunmaktan ziyade kendi içinize dönerek yalnız kalmak isteyeceğiniz bir süreç başlıyor. Geçmişte yaşadıklarınızı gözden geçirebilir, dinlenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yaşadıklarınızla ilgili önemli gerçekler açığa çıkabilir, yeni haberler alabilirsiniz. Bu dönem ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi belirlemelisiniz.

Balık

Geleceğe yönelik hayallerinizi somutlaştırma zamanı… Arkadaş ortamlarınızın ön planda olacağı bu süreçte yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebilirsiniz. Kurs vb. etkinlikler, sosyal topluluklar ve kalabalık ortamlar gündemde olacaktır. Sorumluluk almanız gerekebilir, organizasyon yeteneklerinizi kullanmalısınız. 

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..