Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '11

 
Kategori
Güncel
 

Ortadoğu'ya demokrasi

Ortadoğu'ya demokrasi
 

Birleşmiş Milletler elçisi, iyilik meleği Hatay’da. Suriye’den kaçanların dramını görünce, güzel yüzü acılı bir ifade alıyor, cocuklar yalınayak, aç, içecek su bile bulamıyorlar. Suriye’den kaçanların yaşadıkları zulümlere tüm Dünya’nın ilgisini çekiyor, insanlar burada zulüm görüyor, ülkelerinden kaçıyorlar diyor Angelina. 

İyilik meleği yıldızın, iyilik meleği ülkesinin bir an önce müdahale etmesi gerekiyor; Neden? Çünkü insanlar ülkelerinde zulüm görüyorlar, ayaklanıyorlar, ülkelerinden kaçıyorlar. İyilik mesafe dinlemez, Dünya’nın neresinde olursa olsun zalimin karşısına çıkar iyilik. Filistin, Afganistan, İran, Tunus, Mısır, Yemen, Libya ve Suriye. Suriye’de olanlardan doğru yanlış şimdilik haber alabiliyoruz. 

Bence Angelina Libya’ya gitsin oradaki insanların üzerlerine bomba yağarken nasıl yaşadıklarından haber versin. Dünya’nın dikkatini Libya’ya çeksin, Çünkü Libya’da bir iç savaş var şuanda. Ya da Angelina biraz da Filistin’e çeksin Dünya’nın dikkatini, biraz da Afganistan’a! İyilik meleği Angelina, aslında bilerek ya da bilmeyerek başka birşey söylemeye çalışıyor bize, ama direkt söyleyemiyor. Angelina, ya, Ortadoğu ülkelerinin yönetimleri benim ülkemin istediği kişilere bırakılacak, ya da, benim iyilik meleği ülkem Suriye’yi de bombalayacak diyor. Neden? Çünkü, Suriye halkı zulümden kaçıyor, buraya da demokrasi getireceğiz. Nasıl Afganistan’a, Irak’a, Libya’ya getirdiysek, nasıl 55 yıl önce Filistin’e getirdiysek, bütün Ortadoğu’ya demokrasi getireceğiz ve ardından ortada kalan tek ülke olan İran’a demokrasi getireceğiz diyor. Ya biz ne olacağız? Türkiye kenarda kaldı, Türkiye’ye getirmeyecek misiniz demokrasi? Diye soruyoruz. Angelina, Türkiye’ye İleri Demokrasi getirildi zaten diyor. 

 
Toplam blog
: 8
: 382
Kayıt tarihi
: 09.05.11
 
 

Matematikçiyim. Matematiksel düşünme sisteminin; hayatın her alanında bir ihtiyaç olduğundan yola çı..