Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ekim '21

 
Kategori
Güncel
 

ÖYLE Mİ ?

Malum parti terörist başı için özgürlük istemiş. Sayın Kılıçdaroğlu 'nun Türkiye de kürt sorunu olduğunu ifade etmiş ve malum partiyi göstermişti. 

Malum parti de bebek katili için sosyal medyada kampanya başlatarak özgürlük istemiş. Kılıçdaroğlu tarafından,terör örgütüne her fırsatta övgüler düzen malum parti meşru olarak nitelendiriliyor. Ve malum parti ile biz bu sorunu ( kürt sorunu )çözeriz diyor Kılıçdaroğlu.

İyi de Sayın Kılıçdaroğlu , Türkiye de kürt sorunu var mı? Bugün ülkemizde kürt kökenli iş insanları ve de kürt asıllı sanatçılar krallar gibi yaşıyorlar. Hakkari de  yaşayan bir kürt asıllı vatandaşımız istediği zaman İzmir , İstanbul , Ankara veya Antalya gibi bir şehrimize gidip yerleşebiliyor. Hiç bir kanun da buna engel değil. Zaten olamaz da. Uzun yıllar Diyarbakır da görev yapan biri olarak ben diyorum ki Türkiye de kürt sorunu yok. Sizin oy kaygınız var. 

Üç kuruşluk oy için , Dünya menfati için şehitlerimizin mübarek kanları ellerine bulaşmış terör örgütünü destekleyen bir partiye göz kırpmayın. Bu Dünya'nın bir de ötesi var. Ahiret var. Hesap günü var. 

Yıllarca ülke ekonomisinin kalkınması için harcanması gereken onca paranın terör belasına harcanmasına sebep olan terörist başına özgürlük öyle mi ? Askerimize , polisimize  , öğretmenimize , kamu görevlilerine acımasızca kurşun sıkan .  Anneleri evlatsız , çocukları babasız , eşleri dul bırakan , Binlerce insanımızı katleden hain örgütün elebaşına , bebek katiline özgürlük öyle mi?

Başka bir ülkede olsaydı beslenmez gereken ceza verilirdi. Terörist başını özgür bırakacak var mı ? Öyle bir yiğit var mı ? Varsa böyle bir yiğit o zaman bütün cezaevlerini de boşaltmalı ! Ve de Ahiretde Yüce Yaradan'nın ( c.c ) huzurunda hesap vermeye hazır olmalı. Elbette bu fani Dünya da ki hesabını da düşünmeli. 

Bunca şeyden sonra terörist başına özgürlük demek vatan hainliğidir. Bayrak , millet , din düşmanlığıdır.

Üç kuruşluk menfaat için malum partiye göz kırpanlar lütfen elinizi vicdanınıza koyun..Kendinize gelin. 

Ahmet İdris PİLAS - Varoş Çocuğu !!!

.

 
Toplam blog
: 193
: 183
Kayıt tarihi
: 09.05.08
 
 

1957 Erzurum doğumluyum. 1982 -9 Eylül Üniversitesi   İktisadi veTticari Bilimler Fakültesi   Maliy..