Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mayıs '16

 
Kategori
TV Programları
 

Oyunbozan dizisi final yapıyor.

Oyunbozan dizisi final yapıyor.
 

 Aylardan Mayıs.Diziler artık yavaş yavaş sezon finallerine hazırlanmaya başladı. Bir çoğu da tam final yapıyor. Bazı dizilerin tamamen bitmesini ben de çok ister oldum. Zira bir çok diziyi uzatacağız diye saçmalamaya başladılar.Örneğin Poyraz Karayel yakın zamana kadar çok merak ve zevkle izlediğim bir yapımdı. Son bir kaç bölümdür gereksiz uzatmalardan sıkılmaya başladım ve yerine ikame edecek bir dizi bulursam ilk fırsatta terk edebilirim aynen Muhteşem Yüzyıl Kösem'ı bıraktığım gibi. 

 Bazı dizilerde zamanlama hatasından bırakılmak zorunda kalıyor. Salı geceleri seyredilecek bir çok dizi aynı anda yayınlanıyor. Hayat Şarkısı ilginç konusu ve Burcu Biricik'in ve diğer kahramanların şahane oyunculukları ile rakıpsız oluyor salı geceleri.Gerçekten Burcu Biricik güzelliği, karizması, şahane giyimi ve çok şirin oyunculuğu ile  keyifle seyredililir hale getiriyor diziyi. Mahirle oluşturdukları ve haksızlıklara karşı savaş verdikleri çete ile çok şirinler.

 Salı geceleri Hayat Şarkısını izlerken çok sevdiğim Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini bırakamıyorum.Onu da tekrarından hafta sonları yakalayıp kaçırmamaya çalışıyorum. Bu arada cumartesi günleri yayınlanan Göç Zamanı birden salıya alındı ve ben çok sevdiğim bu diziyi seyredemiyorum. Sanırım benim gibi bir çok kişi aynı sebeplerden diziyi seyredemez oldu ve dizi de reyting düştüğü için final yapmak zorunda kaldı.

 Göç Zamanının salıya alınması ile boş kalan cumartesi günlerini iki hafta önce tesadüfen farkettiğim bir dizi ile doldurmaya başladım.Oyunbozan adlı bu dizi gerek oyuncuları, gerek konusu bakımından ilgimi çekti ve zevkle izlemeye başladım. 

 Bugün Oyunbozan dizisinin bu cumartesi erken final yapacağını okudum bir basın organında. Bu kadar emeklerle, bu kadar iyi oyuncularla çekilmeye başlanan bir dizinin 4. haftasında final yapacak olması beni gerçekten üzdü.Kendimi dizinin oyuncuları ve yapımcısının yerine koydum bir an. Ne büyük hayal kırıklığı değil mi.

 Bir diziye erken final kararı vermeden biraz hak tanımak gerekmez mi. Zaten zamanlamalar çok kötü. Bu zamanlama hatası, bir çok dizinin çakışması gerçekten iyi olan yapımlarınn böyle yok olmasına sebep oluyor.

 Mutlaka yapımcılar, televizyon yöneticileri bizlerden daha tecrübeli ve daha iyi değerlendiriyorlardır bu olayları ama biz izleyiciler de saçma sapan tekrarlarla, rüyalarla, doldurulmuş yapımları izlemek istemiyoruz artık.

 
Toplam blog
: 826
: 1068
Kayıt tarihi
: 26.04.11
 
 

Ben emekli bir iktisatçıyım. 21 yıldır bir sanatçı annesiyim. Küçük kızım klasik müziğe eğilim gö..