Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Eylül '17

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Özel Dedektiften Aldatan Kocaları Yakalamak İçin İpuçları!

Özel Dedektiften Aldatan Kocaları Yakalamak İçin İpuçları!
 

Ozel Dedektif


Yakasında ruj lekesi yakaladınız, kıyafetlerinde başka bir parfüm kokusu var ve hatta o yalancı suratında cinsel açıdan tatmin olmuş pis bir ifade duruyor!
 
Eğer kocanızın erkek bir köpek gibi başka dişilerin peşinde dolaştığından şüpheleniyorsanız, bu şüphelerinizi ispatlamanız genellikle pek kolay değildir.
 
Ama işte bir özel dedektif imdadınıza yetişiyor! Toplaşın kızlar The Mirror dergisine röportaj veren “Aldatan Eşi Yakalamak” kitabının yazarı özel dedektif Richard Martinez kocanızı yakalamanız için uygulayabileceğiniz taktikleri açıklıyor!
 
Expedite Detective Agency’nin yöneticisi Özel Dedektif Richard Martinez 15 yıldır aldatan kocaları takip ediyor. Yaptığı işin büyük bir bölümünü “kalbi işler” diye tanımlıyor ama aslında bahsettiği şey “sadakatsizlik”.
 
Üst düzey bürokratların çocuklarını takip edip kötü alışkanlıkları varsa ortaya çıkarmak gibi başka işler de alsa da mesaisinin çoğunu ihanet eden kocalarını yakalamaya çalışan kadınlara ayırdığını söylüyor.
 
Röportaj sırasında fotoğrafının çekilmesini istememiş, malum yaptığı iş tanınmamasını gerektiriyor. Ama işinin bazı püf noktalarını özel dedektif tutacak maddi durumu olmayan kadınlar için açıklamış. Ne diyelim, Allah razı olsun abiden.
 
Kanunları Bilin
 
Casusluk yapacak her kadının bilmesi gereken temel bir konu var öncelikle, bir başkasını kayıt altına almak ancak belli şartlarda ve oldukça kısıtlı bir çerçevede yasaldır.
 
Özel Dedektif Martinez’e göre duygusal durumunuzu ve sağlığınızı korumak için kocanızı takip edip yaptıklarını kayıt altına almanızda bir sakınca yoktur fakat bunu maddi çıkar amacıyla yaparsanız yasal değildir. Tabii yine de bir işe kalkışmadan önce bir avukata danışmanız bu röportajdan daha faydalı olur. Gerçi hepimiz biliyoruz ki ne pahasına olursa olsun kocanınızın sizi aldatıp aldatmadığını öğrenmek isteyeceksiniz! Biz yine de uyarılarımızı yapalım da, tercih sizin.
 
Arabasına Böcek Yerleştirin (yani takip cihazı, gerçek böcek değil)
 
Aldatan bir kocayı takip etmekte kullanılacak en önemli araçlardan biri olan arabasına takip cihazı yerleştirme konusunda çok katı kurallar var;
 
Özel Dedektif Martinez diyor ki eğer takip cihazını arabanın performansını etkilemeyecek şekilde aracın dışına yerleştirirseniz bunda yasalara uygun olmayan bir şey yokmuş. Ancak takip cihazını arabanın içine yerleştirirseniz başınız belaya girebilirmiş çünkü bu özel hayatı ihlal imiş.
 
Bildiği kadarıyla aracın dışına takip cihazı yerleştirdi diye tutuklanan ya da başı belaya giren hiç özel dedektif yokmuş.
 
Kocanıza Tuzak Kurun!
 
Özel Dedektif Martinez’in müşterilerine sunduğu hizmetlerden biri de “fazilet testi”. Bu testin içeriği şu; kocanızın takıldığı bara ya da restauranta ya da işte en çok nereye gidiyorsa oraya sizin tuttuğunuz bir kadını göndermek ve kocanızın gerçek yüzünü görmek için bu kadından kocanız ile ilgilenmesini istemek.
 
Tabii burada abartıp gerçekten olağanüstü seksi ve güzel, hatta karşı konulamaz bir kadın ile bunu denemenin anlamı yok. Neticede erkekleri biliyoruz, en namuslularının bile bir çift uzun bacak ya da güzel bir dekolte karşısında akılları uçuyor. Yani adamın aklında hiç yoksa bile bu kadar güzel bir kadına hayır diyemeyebilir.
 
Yılbaşı Tatillerinde ve İş Seyahatlerinde Ekstra Dikkatli Olun
 
Şirket içinde kutlanan içkili yılbaşı partileri ve iş seyahatleri konusunda dikkatli olmakta fayda var. Birçok erkek ülke değiştirdiğinde evlilik cüzdanının geçerli olmadığını sanıyor, malum. Yılbaşı partisinde bir halt karıştıran kocanıza siz de çok güzel bir hediye verebilirsiniz; boşanma!
 
Diğer Kadının Sosyal Medya Hesaplarını Karıştırın!
 
Eğer kocanız sürekli olarak başka bir kadının sosyal medya hesaplarına damlıyorsa kuvvetle muhtemel yatağına da damlıyordur. Bir şekilde kadının telefon numarasını ele geçirdikten sonra Facebook üzerinden telefon numarası ile aratıp profiline de ulaşabilirsiniz.
 
Ayrıca Bing üzerinden de telefon numarasıyla arama yapabilirsiniz. Tabii tanımadığınız numaralar konusunda kocanızın cep telefonunu sürekli takip altına da almanız lazım (çaktırmadan). Eğer adını daha önce duymadığınız gizemli bir “arkadaş” sürekli olarak arıyorsa bu bir ilişkiye işaret ediyor olabilir.
 
Telefonuna Casus Program Yükleyin
 
Bunu yapabilmek için öncelikle koçanınızın telefonunun IMEI numarasını bir yere not etmeniz gerekecek. Bunu da *#06# tuşladıktan sonra bulabilirsiniz.
 
Bu şekilde telefonuna casus program yükleyebilir ve bütün mesajlarını, aramalarını, emaillerini hatta konum servislerinden nerede olduğunu bile takip edebilirsiniz. Gerçi eğer kocanız yeterince dikkatliyse ikinci bir cep telefonu da kullanıyor olabilir.
 
Birçok casus cep telefonu programı internet üzerinden online satın alınabiliyor. Gerçi bunu yapmadan önce bir avukata danışmakta yine de fayda var. Ayrıca bunu yaptıktan sonra casusluk işine bağımlı olup aylarca kocalarını takip eden kadınlar olurmuş o yüzden dikkatli olmakta da fayda var.
 
Yedi Yıl Eşiğine Dikkat Edin!
 
Marilyn Monroe zamanında erkeklerin monogamiye (tek eşlilik) sadece yedi sene sadık kalabildiklerini söylemiş. Herhalde herkes bu güzeller güzeli kadınla hemfikirdir. Zira şöyle bir açıklaması da var ki taaa mağara dönemine dayanıyor; yedi sene bir kadının hamile kalıp çocuk doğurması ve sonrasında da tek başına dinazorlardan kaçabilmesi için yeterli bir süreymiş.
 
İlginç ama Özel Dedektif Martinez’in müşterisi kadınlar arasında evliliklerinin yedinci yılında olanlar oldukça fazlaymış.
 
Google Yerine Arama Motoru Olarak Bing’i Tercih Edin
 
Birçok insan farkında değil ancak Bing arama motoru Google’a göre daha fazla adrese ve telefon numarasına odaklıymış. Vallahi ben de bilmiyordum. Şüphelendiğiniz kişileri Google yerine Bing’den aratırsanız irtibat bilgilerine ulaşmanız daha olası. Böylece eski bir arkadaşını ziyarete gideceğini söyleyen kocanızın bahanesini doğrulama imkanınız olabilir.
 
Özel dedektif Martinez'in ipuçlarının işinize yarayacağını umuyorum kızlar. İnşallah kocanız sizi aldatmıyordur elbette. Bu taktikler umarım onu temize çıkartır. 
 
Toplam blog
: 32
: 27118
Kayıt tarihi
: 02.12.11
 
 

“Le Bruyere, bir yerlerde, ‘yalnız olmamak gibi büyük bir mutsuzluk!’ der. Kendi kendilerine katl..