Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Pazar day

Pazar day
 

Pazar günü hanım pazara gitmişti, yağmur yağmak üzere beklemekte; seçim olan bu günde. Ben ufaklığı yani oğlumu uyurken seyretmekteyim gözlerim süzüle süzüle. Televizyon açık ama sesi kısık. İnsan sıkılıyor sesi çıkmayan ama yayın yapmakta olan bir tv ye boş boş bakmaktan. Aklımda da heyecanla bloka ne yazsam diye düşünürken, konsolun çekmecesindeki durmakta olan ve merakla okunmayı bekleyen Peyami Safa'nın " Dokuzuncu Hariciye Koğuşu " ismini taşıyan romanı.Sıkılgan bie tavırla ilk kapak sayfasını çevirdim.

" Bu sayfalarda;insan hakiki acıyı, ıstırabı, bir gölge halinde bile olsa, seferberliğin aç İstanbul'unu buluyor."

Ahmet Hamdi Tanpınar yazıyordu........

Sonra eşim geldi eve pazardan.Elimdeki kitabı okumayı canım istemiyordu o anda, koydum yanıma koltuğun üzerine.Oğluma kahverengi ayılı tüylü ayakkabı almış annesi.Hemen giydirdik ayağına çok sevdi." ıga, gıgo, anne ! " diyerek yattığı yerden doğruluverdi oğlum.Ayının kulakları çok dikkatini çekmiş olacak ki;tuttu ve bırakmadı sevecenlikle.

Balık Burcu Kadınları bakar mısınız:

Yakın bir dostunuza yardımeli uzatacak ve yaptığınız iyilik karşısında kendinizi çok rahat hissedeceksiniz.Uzun süredir kafanızı kurcalayan sorulara cevap bulacaksınız.Yarınlarınız için taşıdığınız korkulardan kurtulun.Balık burçlarını çok severim.

Boğa'nın kadınları; aşırı duygusallığınız yüzünden bu aralar alacağınız kararlar pek sağlıklı olmayacak.Bu durum, iş hayatınızı da olumsuz yönde etkileyecek.Bugün kendinize zaman ayırmalısınız.Ben de boğa burcuyum.......

Sevgiyle kalın...

Love thick......

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..