Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '11

 
Kategori
Yemek - Mutfak
 

PİDELİ PİLİÇ KEBABI

PİDELİ PİLİÇ KEBABI
 

PİDELİ PİLİÇ KEBABI


PİDELİ PİLİÇ KEBEBI

4 adet piliç budu

4 adet sivri biber

2 adet domates

2 adet tırnaklı pide

1 yemek kaşığı tereyağı

4 sap taze soğan

Tuz, karabiber, kekik

 

HAZIRLANMASI

Tavuk butlarını baharat ile ovarak fırın tepsisine koyalım ve 200 derecede ısıtılmış fırında kızarana dek 30 dakika kadar pişirelim.

Bu arada pideleri dilimlere keserek borcama dizelim ve üzerini tereyağı ile yağlayıp tavukları fırından çıkartmadan 10 dakika önce aynı fırına koyarak kızartalım.

Pidelerin üzerine tavuk etlerini kemiklerinden ayırıp döşeyelim.

Tavada az sıvıyağı ile biberleri ve dörde bölünmüş domatesleri kızartıp tavukların üzerine yerleştirelim.

Tavada tereyağını kızdırıp üzerine gezdirelim.

İnce kıyılmış taze soğanları da serpiştirerek servis yapalım.

Afiyet olsun.

 

 
Toplam blog
: 405
: 2124
Kayıt tarihi
: 30.11.07
 
 

1952 Ankara doğumluyum. Blog sayfam, sevgiye, saygıya, önem veren erdemli kişilerin buluşma mekanı o..